Toskar Makina - Kimdir

Aluminyum-PVC ve ahşap profil işleme makinaları üretimi,satışı ve ihracatı

Toskar Makine olarak, 1983 yılından günümüze Aluminyum-PVC ve ahşap profil işleme makinaları üretimi faaliyetlerini sürdüren firmamız, 2000 yılından itibaren sahip olduğu üretim kapasitesinin büyük bir kısmını ahşap işleme makinaları üretimine yönlendirmiştir.

Bu nedenle, 2000 yılında, Woodmaster serisi PVC kaplı profil köşe kesim ve birleştirme, 2004 yılında ise Alumaster aluminyum profil işleme makinaları üretimine başlanmıştır. 2008 yılında,artan talebe yönelik olarak  ahşap hazır kapı sektöründe kullanılmak üzere Innoma serisi otomatik kapı ebatlama, gönyeleme makinalarını tasarlayıp,  imalatına başlanılmıştır.

Toskar Makine olarak, 2009’da 25. gurur yılını kutlayan firmamız, mobilya sektöründe yüksek verimlilik ve hassasiyet temelinde alternatif işleme teknolojileri sunma hedefiyle, Multima ADV+ Üç eksen servo beslemeli NC Panel işleme makinasını sektörle tanıştırmıştır.2010 yılında ise pratik ve hassas panel delim işlemleri için Flexis Serisi tasarlanıp mobilya üreticilerinin hizmetine sunulmuştur.  Belirttiğimiz, tüm ürün gruplarımız patentler ile korumaya alınmış, seçkin tasarımlardan oluşmaktadır. 

Uluslararasılaşma çalışmalarımız dahilinde, 50’yi aşkın ülkeye ihracat yapan firmamız, yerel bilgiye ve tecrübeye olan saygısı ile satış ve servis alanında bayileriyle işbirliği yapmaktadır. Aralıksız sürdürülen fuar organizasyonları ile  Toskar’ın uluslararası çözüm ortaklarının sayısını  her geçen gün artmaktadır.

Gelişen ürün yelpazesi ile birlikte Toskar,  üretim kapasitesini ve verimliliğini arttırmak üzere tezgah parkuruna  5 Eksen CNC işleme merkezi  ekleyerek kaliteye  yatırım yapmaya devam etmektedir.

Toskar Makine olarak misyonumuz, uluslar arası alanda değişen ve gelişen ahşap işleme teknolojilerinin sağladığı imkanlar ile sizlere en iyi hizmeti vermektir.

Saygılarımızla

Recep TOSUN

Toskar’ın ana ürünleri CNC Hidrolik Abkant, Hidrolik ve Mekanik Makaslardır.

Tüm Toskar çalışanları kariyerlerini bu sektörde geçirmiş, deneyimli ve adanmış kişilerden oluşmaktadır. Bu kolektif tecrübe ve vizyon sahibi Toskar yönetiminin titiz çalışmaları, piyasadaki rakiplerinden pek çok alanda farklı olan Toskar markasını ortaya çıkarmıştır. Bu farklılıklardan en belirgini ise Toskar’ın kendini butik bir makina üreticisi olarak konumlandırması ve bunun sonucunda, üretilen her makinenin ilk makineymişçesine özenle üretildiği bir ortam yaratılmasıdır.

Sürekli değişen ve hızla gelişen sac işleme sektöründe, Toskar olarak marka değerimizin, piyasaya getirdiği yenilikler kadar değerli olduğunun farkındayız. Makinelerimize olan güvenimiz müşterilerimize olan sorumluluğumuz ve marka değerimize olan inancımız neticesinde tüm makinelerimizde 2 yıl ve abkant mekanik parçalarımızda 5 yıl garanti vererek sektöre güven üzerine kurulu devrimsel bir yenilik getirdiğimize inanıyoruz.

Makinalarımızda kullanılan dünyaca bilinen komponentler ve onlarca yıllık kollektif tecrübe, satın alacağınız herhangi bir Toskar ürününün, size hayat boyu hizmet verecek bir yatırım olmasını sağlayacaktır.

Bizler kendimizi sadece müşterilerimiz ile ikinci sefer çalıştığımızda başarılı buluyoruz. Bu yüzden sizi, Toskar ailesine geleceği yeniden şekillendirmek için davet ediyoruz.