Ascendum Makina - žMarkalarımız

Volvo İş Makinaları, SDLG İş Makinaları, TEREX Bekoloder, TEREX Kaya Kamyonlarının, SANY paletli vinç ve Forekazık makinalarının, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri’nin Türkiye distribütörü


Volvo İş Makineleri 








Volvo İş Makineleri, kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sizlere sunar. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el araç ve leasing seçenekleri de sağlamaktadır.
 






Ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, motor greyder ve belden kırma kaya kamyonları olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunmaktadır. Üretim merkezleri İsveç, Almanya, Fransa, ABD, Kanada, Brezilya ve Kore’dedir.
VOLVO Volvo İş Makineleri Volvo İş Makineleri, kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sizlere sunar. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el araç ve leasing seçenekleri de sağlamaktadır. Ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, motor greyder ve belden kırma kaya kamyonları olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunmaktadır. Üretim merkezleri İsveç, Almanya, Fransa, ABD, Kanada, Brezilya ve Kore’dedir.