Buzlusan - Kimdir

Tarla İlaçlama & Bahçe İlaçlama Makineleri

1981 yılında MAHMUT BUZLU ve ORHAN BUZLU tarafından kurulan şirketimiz, tarım makine ve yedek parçaları satarak, Adana’da tarım sektöründeki öncü kuruluş olarak yerini almıştır. Çukurova çiftçisini; Türkiye’de ve Avrupa’da üretilen iyi markaların bayiliklerini yaparak, tarımda kullanılan teknolojik ve en verimli makinelerle buluşturmuştur.

1996 yılına kadar bu şekilde faaliyetini devam ettiren firmamız, önceden sattığı makinelerdeki eksiklikleri fark ederek 1996 yılından sonra değerli çiftçilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için 2000 m2 kapalı alanda BUZLUSAN markası olarak pülverizatör üretimine başlamıştır. 2002 yılından önce kendi tasarımı olan pistonlu pompayı, daha sonrada mebranlı pompayı üretmeye başlamıştır. BUZLUSAN ilaçlama makineleri, modern mühendislikle birlikte tarla ve bahçe tecrübesini birleştirip, ürünlerinin kullanımını ve kalitesini her geçen sene arttırmaktadır. Üretim hızını her geçen yıl artırarak yoluna devam eden firmamız, makinelerinde, çiftçilerimizin beklentilerini ön planda tutarak, üretimini bu doğrultuda gerçekleştirmektedir. 1996 yılında Karataş yolu üzerinde kurulan fabrikamıza ek olarak, 2012 yılında İncirlik bölgesinde ikinci fabrikasını açan firmamız, müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek ve kalitesini arttırmak adına, 3000 m2‘lik ikinci fabrikası ile hizmete girmiştir.

Firmamız; Üretime başladığı tarihten itibaren, dünyadaki inovatif gelişmeleri yakından takip ederek, Türk tarımına ve Türk çiftçisine; en etkili ve yenilikçi bir şekilde fayda sağlamayı amaçlamaktadır.

Hedeflerimiz doğrultusunda çiftçilerimizi görmek istediğimiz noktaya çıkarmak için firma olarak gereken tüm altyapıları oluşturmaktayız.
BUZLUSAN ilk olarak TSE tarafından belirlenen hizmet standardı kriterlerine uygun üretim yaptığını kanıtlayarak, TSE belgesi almıştır. Kalite yönetim sisteminin, uluslararası kalite sistemlerine uygunluğunu ispatlamak için ürünlerinin, üretildiği sistemin TS-EN-ISO 9001 şartlarına uygun kalite yönetim sistemini geliştirerek uygulamaktadır.

BUZLUSAN markası, her şeyden önce kendine ait pazarında güven demektir. Kalite anlayışımız, sürekli gelişimiyle fark yaratan bir kültüre sahiptir. Bu da bizi sürekli iyileşme, daha iyi, daha yeniyi aramaya itmektedir. Müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak kabul ediyoruz. Rekabette öne çıkmanın gerekliliklerini sürekli gündemimizde tutuyoruz böylece hem ulusal hem de küresel rekabette fark yaratan ürün ve hizmetleri iş ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Türk tarımı ve Türk çiftçisi adına en iyisini hedefleyen firmamız; yenilikçi fikirlerini ve dış pazardan edindiği tecrübeleri ile sürekli kendini geliştirip, çiftçilerimizle paylaşmaktadır.

BUZLUSAN markamız, hiç durmadan ve artarak ilerleyen hizmetleriyle çiftçilerimize en iyisini sunmaya devam edecektir.