Betonsen Makina - Kimdir

Beton Finişer Ve Blok Makineleri Üreticisi

2009 yılında kurulan Betonsen Beton Parke Ve Blok Yapma Makinaları 1 mühendisi ve 20 çalışanı ile 1200 m2 üretim alanına sahip kendi fabrikasında Türk Sanayisine hizmet vermektedir. İnşaat ekipmanları ve tesisleri imalatına başlamıştır. BETONSEN, birçok sektör kuruluşuyla önemli anlaşmalar imzalayarak büyük miktarda beton finişer ve blok makineleri üretmiştir. Bugün ürünlerinin% 70'ini ihraç etme durumuna dönüşen BETONSEN, ürünlerini dünyanın her yerine tanıtmak için dünyadaki birçok tedarikçiyle sürekli olarak distribütörlük ve acentelik sözleşmeleri yapmaktadır.

Şirketimiz; beton finişer ve blok makineleri alanında lider kuruluş olmayı hedeflemiştir. Tasarımı, yedek parça imalatı ve temini, komple imalat kalitesi ve işçilik, montaj, işletme, eğitim ve satış sonrası servis kalitesi, üretilmekte olan ürünler hakkında bilimsel araştırmalara önem veren ve Betonsen'in tecrübeli personeli ile Betonsen'ın su basmasını sağladığı deneyimler Türkiye sınırları içerisinde marka adı.

Betonsen'de üretim titiz çalışmalar sonucunda çeşitli aşamalarda gerçekleşir. Onaylanan müşteri talepleri proje departmanına transfer edilir, tasarım çalışmaları yapılır (yerleşim projesi, elektrik temini, su temini, hava basıncı temini tesisatı vb.), Teknik hesaplamalar ve üretim çizimleri siparişler için uzman proje ekibi tarafından tamamlanır. Blok ve finişer modelleri çizilir ve müşteri kalıptan onay mektubu alındıktan sonra üretim başlar. Ürün baskı panoları için teknik çizimler yapıldıktan sonra müşteriye gönderilir. 

Üretim periyodu; Kaynak, işleme, boya ve otomasyon sistemi olmak üzere dört ana bölümden oluşmaktadır. Betonsen kalitesi sağlanır;
- işlerini titizlikle yapan tamamen sağlamlaştırılmış ve deneyimli kaynakçı ve ressamlarla, 
- tüm şaft ve ihtiyaçlara göre yüksek kalitede beton verecek bir şaft veya çift şaftlı tasarımlı karıştırıcılar 
ile - beton finişer ve blok yapma makineleri ile 
SIEMENS teknolojisinin İtalyan ve Alman Teknolojileri ile birleştiği yüksek kaliteli hidrolik üniteler ve otomasyon sistemiyle kapasitif kullanımı o kadar etkili bir şekilde sağlayabilir .

Dört ana bölümde üretilen beton finişer ve blok yapma makinesi nakliyeye hazır hale getirildikten sonra sahaya monte edilmekte, test çalışmaları yapılmakta ve deneyimli süpervizörlerimiz tarafından operatör eğitimleri verilmektedir. Eğitim sonunda operatörün sertifikaları verilmiştir. Tüm teslimat işlemleri yapıldıktan sonra.