Form Makina - Kimdir

Ağaç ve Palet İşleme Makinaları, Palet İmalat Makinaları, Makara İmalat Makinaları, Çakım Makinaları, Kesim Makinaları, Bileme ve Çapraz Makinaları imalatı ve satışını yapmaktadır.

Firmamız, 1999 yılı itibariyle kendi bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Önceleri şerit bıçkı imalat ve ağaç işleme detaylı makinaları üretimi yapan firmamız istek ve talep doğrultusunda kendi araştırma-geliştirme projeleriyle palet sanayisinde kullanılabilen iyileştirme, kolaylaştırma ve işgücü verimini artırmaya yönelik makina üretimine başlamış, zaman içerisinde kendini geliştirerek bu alanda profesyonelleşmiş ve bu özelliğini ISO 9001 : 2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle kanıtlamıştır.

Türkiye genelinde tamamı kendi imalatımız olan palet çakım makinası üreten ilk ve tek firma olmamızın haklı gururunu yaşamaktayız.

Türkiye genelinde palet ve ağaç işleme makinaları alanında kaliteli ve ekonomik üretimleriyle kendini kanıtlayan firmamız bu özelliğini korumak ve daha da geliştirmek amacıyla alanlarında uzman ve deneyimli personeliyle araştırma ve geliştirme projelerine aralıksız olarak devam etmektedir.

Firma olarak hedefimiz, dünya çapında kalite standartlarına uygun makinalar üreterek, ilkeli satış ve servis anlayışıyla sadece yurtiçi değil tüm dünyaya hizmet vererek Türk Makina Sanayisini en iyi biçimde temsil etmektir.