Hattat Traktör - Kimdir

Tarım Makinaları & Traktör Satışı

1973 yılından bu yana otomotiv ve iş makineleri sanayisi alanında faaliyet gösteren Hattat Grubu’nun bir kuruluşu olan Hattat Traktör 1998 yılında kurulmuştur. Tekirdağ Çerkezköy’de %100 yerli traktör üretmek amacıyla 2002 yılında üretim faaliyetlerine ve AR-GE çalışmalarına başlayan Hattat Traktör, gelişen tarım sektörünün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, tecrübeli mühendis ve nitelikli işgücü ile 2007 yılında ilk Hattat marka traktörün seri üretimine başlamıştır. 

Hattat Traktör üretmiş olduğu traktörlerin hayati parçalarını oluşturan şanzıman, diferansiyel, arka aks, 4WD ön aks, hidrolik kaldırıcı komple ünitesi, hidrolik pompa, hidrolik valfler, hidrolik fren merkez silindiri ve diğer tüm hidrolik donanımlar Hattat Grubu tarafından Çerkezköy tesislerinde üretilmektedir. 


Hattat Traktör olarak 50-110 beygir gücü aralığında üretilen modeller, Türkiye çiftçilerinden sonra yurtdışındaki çiftçilerin de beğenisine sunulmuştur. İleri teknoloji ve düşük yakıt tüketimine sahip, ergonomik bahçe, compact ve tarla modelleri ile kısa zamanda yüksek pazar payı elde etmiştir. Yurtdışı pazarında çok kısa zamanda tüm çiftçilerin gözdesi olan Hattat Traktör, 2010 yılında Polonya’da yılın traktörü ve yılın kabin tasarım ödüllerini almıştır. Katıldığı tüm yarışmalardan birincilikle dönen Hattat Traktör 2011 Yılında İrlanda, 2013 yılında Letonya’da pulluk şampiyonu, 2014 yılında Moldova Moldagrotech Fuarında Gümüş Madalya ve 2016 yılında yeni T4000 serisi ile Polonya’ da Yılın Traktörü ödüllerine layık görülmüştür. 

Ayrıca dünyanın en önemli traktör markalarından biri olan Valtra ile 2003 yılında imzalan ’Teknik İş Birliği’ anlaşması sonucunda Hattat Traktör, Valtra’nın Türkiye distribütörü olmuştur. 2007 yılında imzalanan ikinci bir teknik işbirliği anlaşması sonucunda ise Valtra A serisi traktörler Türkiye de üretilerek Tüm Dünyaya satılmaya başlamıştır. 

5 kıtada 80’den fazla ülkeye Hattat markası ile traktör satışını gerçekleştiren Hattat Traktör, global bir marka olma yolunda da emin adımlarla ilerlemektedir.

Vizyon

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine en uygun zirai araç ve hizmetlerini sunarak Türkiye’ de lider, Dünya’ da ilk 10 firma içinde olmak.

Misyon

Hattat markalı traktörler ve parçalarını üreten ve tüm dünyada pazarlayan, çiftçimize en uygun ürünü sağlamak için sürekli AR-GE faaliyetlerini yürüten, satış sonrası hizmetlerini veren, ihtiyaç duyulan kaynakları sağlayarak tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan bir firma olmak.