Ayspak - Kimdir

Paketleme Sektörü Makine Yedek Parça Üreticisi İhracatçısı Kutulama Makinaları Kolileme Makinaları Endüstriyel Ürünler Paketleme Makinaları

AYSPAK Firması ticari hayatına 1992 yılında iki ortaklı bir şirket olarak "AYBERK MAKİNA" adı altında sakaryada başldı. firma ilk dönemlerinde çeşitli fabrikalaraya yedek parça üretti. 1996 yılında sektör değiştirerek paketleme makineleri sektörüne geçti ve bir yıl sonra ilk makinesi olan sıvı ambalaj makinesini geliştirerek üretime başladı. Ar-ge faaliyetlerine ara vermeyen firma 1999 yılında vidalı ve volumetrik paketleme makinesini geliştirdi. 2003 yılında ortaklar ayrıldı. Aynı tarihte AYSPAK kurularak üretime kaldığı yerden devam etti. Takp eden dönemde terazili paketleme makinelerinin üretimine başlandı. 2004 yılında ise sıvı dolum makineleri üretimine başlayan firma 2008 yılı itibariyle kutu dolum be kapatma makinelerine başlayarak sektiördeki önemli bir eksiği kapatmıştır.

Vizyon

AYSPAK olarak, kalite ve müşteri memnuniyetini gözardı etmeksizin mükemmellik yolculuğundan asla taviz vermeden standartlar çıtasını yükselten, hat sonu çözümleriyle 5 yıl içerisinde sektörün en yenilikçi ve en çok tercih edilen Türk şirketleri arasında olmak.

Misyon

AYSPAK olarak,  kalitesi ve sunduğu çözümler ile müşterilerine, yenilikçi ve mükemmeliyetçi yaklaşımı ile sektörüne, insana değer yaklaşımıyla çalışma arkadaşlarına, üretkenliği ile de topluma değer katmaktır.

Kalite

AYSPAK ürün ve hizmet kalitesi çerçevesinde müşterilere verdiği değere bağlı olarak hep daha iyiye odaklanmaktadır. Bu odak doğrultusunda uygun üretimi uygun teknolojik makine ve sistemlerle gerçekleştirerek kalitesinde sürekliliği sağlama adına araştırmalar yapmakta ve sistemini oluşturan bütün fonksiyonlarını birer birer ele alarak geliştirmeye çalışmaktadır.