Promak - žMarkalarımız

Sac İşleme Makinaları ve Aksesuarları

1954 yılından bu yana Pres Otomasyon Sistemleri üreten PA, Rulo Açıcılar, Doğrultucular, Servo ve Pnömatik Sürücüler, Kombine rulo açıcı-doğrultucu-sürücü Sistemleri, Sac Yağlayıcılar, Parça Taşıyıcılar, Bant Kesiciler, Sac Çapak Makasları, Terminal Sarıcılar  
konularında dünyanın önde gelen firmalarından bir tanesidir. Özellikle Elektronik Servo Sürücüler ve Pnömatik Sürücülerde dünyanın en kaliteli ürünlerini üreten PA , dünyanın ilk en küçük Servo Sürücüsünü üreten firma ünvanını elinde bulundurmaktadır.

Amerika’nın dışında Almanya, Çek Cumhuriyeti, Isveç, Brezilya ve Tayvan’da da şirketleri bulunan PA Grup , ürettiği ürünler ve satış sonrası vermiş olduğu destek ile pazarda hak ettiği bir isme sahiptir.
PA INDUSTRIES 1954 yılından bu yana Pres Otomasyon Sistemleri üreten PA, Rulo Açıcılar, Doğrultucular, Servo ve Pnömatik Sürücüler, Kombine rulo açıcı-doğrultucu-sürücü Sistemleri, Sac Yağlayıcılar, Parça Taşıyıcılar, Bant Kesiciler, Sac Çapak Makasları, Terminal Sarıcılar konularında dünyanın önde gelen firmalarından bir tanesidir. Özellikle Elektronik Servo Sürücüler ve Pnömatik Sürücülerde dünyanın en kaliteli ürünlerini üreten PA , dünyanın ilk en küçük Servo Sürücüsünü üreten firma ünvanını elinde bulundurmaktadır. Amerika’nın dışında Almanya, Çek Cumhuriyeti, Isveç, Brezilya ve Tayvan’da da şirketleri bulunan PA Grup , ürettiği ürünler ve satış sonrası vermiş olduğu destek ile pazarda hak ettiği bir isme sahiptir.
1967 yılından itibaren,  rulo sactan çalışan makinalar, hatlar  ve pres otomasyon sistemleri üreten Fransız  DIMECO ALIPRESSE,  kendi sektöründe kalitenin, dayanıklılığın, hassasiyetin, yenilikçiliğin öncüsü olan DIMECO ALIPRESSE, sac işleme makinaları ve pres otomasyon makinaları konusunda dünyanın lider firmasıdır. 

Beyaz Eşya Sektöründe, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayiinde, Aydınlatma Sanayiinde,Raf ve Metal Mobilya Sanayiinde, Elektrik Panosu İmalat Sanayinde, Isıtma ve Havalandırma Sektöründe, İnşaat Yan Sanayiinde,
Kablo Kanalları İmalat Sanayinde başarıyla kullanılmaktadır.

Referans listesinde PHILIPS, ELECTROLUX, BOSCH, RENAULT, GENERAL ELECTRIC, WHIRPOOL, ROSSIGNOL, TELEMECANIQUE, LEGRAND, VALEO, MICHELIN, MERLONI, OTIS, GEC ALSTHOM, MERLIN GERIN, SKF, SANYO, MAGNA, ARÇELİK gibi dünyanın sayılı firmaları bulunmaktadır. 

 
 
Esnek İmalat Hatları
 Aydınlatma Sektörü 
Beyaz Eşya Sektörü
 Elektrik Sektörü
 İnşaat Sektörü 
Isıtma Sektörü
 Metal Mobilya ve Raf Sektörü
 
Boy Kesme Hatları
 
Profil Şekillendirme Makinaları ( Roll Forming Hatları)
DIMECO ALIPRESSE 1967 yılından itibaren, rulo sactan çalışan makinalar, hatlar ve pres otomasyon sistemleri üreten Fransız DIMECO ALIPRESSE, kendi sektöründe kalitenin, dayanıklılığın, hassasiyetin, yenilikçiliğin öncüsü olan DIMECO ALIPRESSE, sac işleme makinaları ve pres otomasyon makinaları konusunda dünyanın lider firmasıdır. Beyaz Eşya Sektöründe, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayiinde, Aydınlatma Sanayiinde,Raf ve Metal Mobilya Sanayiinde, Elektrik Panosu İmalat Sanayinde, Isıtma ve Havalandırma Sektöründe, İnşaat Yan Sanayiinde, Kablo Kanalları İmalat Sanayinde başarıyla kullanılmaktadır. Referans listesinde PHILIPS, ELECTROLUX, BOSCH, RENAULT, GENERAL ELECTRIC, WHIRPOOL, ROSSIGNOL, TELEMECANIQUE, LEGRAND, VALEO, MICHELIN, MERLONI, OTIS, GEC ALSTHOM, MERLIN GERIN, SKF, SANYO, MAGNA, ARÇELİK gibi dünyanın sayılı firmaları bulunmaktadır. Esnek İmalat Hatları Aydınlatma Sektörü Beyaz Eşya Sektörü Elektrik Sektörü İnşaat Sektörü Isıtma Sektörü Metal Mobilya ve Raf Sektörü Boy Kesme Hatları Profil Şekillendirme Makinaları ( Roll Forming Hatları)
ROTOBLOC –PSP firması, Çabuk Kalıp Değiştirme Sistemleri konusunda uzman olan ve bu konuda patentleri bulunan bir firmadır. Geliştirmiş olduğu çözümlerle kalıp değiştirme zamanlarını  minimuma indirmiştir. Çok geniş bir ürün grubuna ve referans listesine sahip olan firma başta Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi olmak üzere bir çok değişik sektöre  hizmet vermektedir. Ayrıca firmanın ürün grubu içinde transfer hatları, sac yağlama ekipmanları, yardımcı pres ekipmanları da bulunmaktadır.
ROTOBLOC-PSP ROTOBLOC –PSP firması, Çabuk Kalıp Değiştirme Sistemleri konusunda uzman olan ve bu konuda patentleri bulunan bir firmadır. Geliştirmiş olduğu çözümlerle kalıp değiştirme zamanlarını minimuma indirmiştir. Çok geniş bir ürün grubuna ve referans listesine sahip olan firma başta Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi olmak üzere bir çok değişik sektöre hizmet vermektedir. Ayrıca firmanın ürün grubu içinde transfer hatları, sac yağlama ekipmanları, yardımcı pres ekipmanları da bulunmaktadır.
Yüksek Hızlı Hassas Ölçüm Cihazı

2 veya 3 Boyutlu,  düz ve formlu parçaların ölçülmesinde kullanılan, hassas, yüksek hızlı ölçüm cihazıdır. Metal, plastik, cam,kumaş, kauçuk,tahta gibi bir çok değişik malzemelerin ölçümünde kullanılabilir. 
Ölüçümü yapılan parçanın gerçek ölçüleriyle, teknik resim üzerindeki ölçüler karşılaştırılır ve farklılıklar rapor edilir. Ölçümü yapılan parçanın, DXF formatında çizimi otomatik olarak cihaz tarafından çıkarılır. Ayrıca elle veya  PDF ortamında çizilmiş teknik resimler dahi birkaç saniye içinde DXF formatına çevrilebilir.
INSPECVISION Yüksek Hızlı Hassas Ölçüm Cihazı 2 veya 3 Boyutlu, düz ve formlu parçaların ölçülmesinde kullanılan, hassas, yüksek hızlı ölçüm cihazıdır. Metal, plastik, cam,kumaş, kauçuk,tahta gibi bir çok değişik malzemelerin ölçümünde kullanılabilir. Ölüçümü yapılan parçanın gerçek ölçüleriyle, teknik resim üzerindeki ölçüler karşılaştırılır ve farklılıklar rapor edilir. Ölçümü yapılan parçanın, DXF formatında çizimi otomatik olarak cihaz tarafından çıkarılır. Ayrıca elle veya PDF ortamında çizilmiş teknik resimler dahi birkaç saniye içinde DXF formatına çevrilebilir.
KÖŞE YUVARLATMA, ÇAPAK ALMA ve POLİSAJ  TEZGAHLARI

Universal Çapak Alma ve Yüzey Parlatma Tezgahları
Oksijen, lazer, plazma, panç ve giyotin kesim sonucu oluşan çapakları almak ve yüzey parlatma işlemleri için kullanılan tezgahlardır.

Kayışlı Polisaj ve Fırçalama Tezgahları
Büyük ebattaki sac levhaların yüzey parlatmasında kullanılan tezgahlardır.

Islak Tezgahlar
Zımparalama, çapak alma ve yüzey parlatma için kullanılan tezgahlardır. 
Kıvılcımlanma ve ısınma riski bulunan parçaların işlenmesinde ideal tezgah modelidir.
SANDER KÖŞE YUVARLATMA, ÇAPAK ALMA ve POLİSAJ TEZGAHLARI Universal Çapak Alma ve Yüzey Parlatma Tezgahları Oksijen, lazer, plazma, panç ve giyotin kesim sonucu oluşan çapakları almak ve yüzey parlatma işlemleri için kullanılan tezgahlardır. Kayışlı Polisaj ve Fırçalama Tezgahları Büyük ebattaki sac levhaların yüzey parlatmasında kullanılan tezgahlardır. Islak Tezgahlar Zımparalama, çapak alma ve yüzey parlatma için kullanılan tezgahlardır. Kıvılcımlanma ve ısınma riski bulunan parçaların işlenmesinde ideal tezgah modelidir.