Kale Makina - Kimdir

KALE MAKİNA PAZARLAMA A.Ş.

1978 - Tuzla, İstanbul, Türkiye

 

Tarım ve İnşaat makinaları sektöründe faaliyet göstermektedir.

Çeşitli markaların distribütörlüğünü ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmektedir..

 

KALE Makina, 34 yıllık iş hayatı tecrübesi üzerine kurulmuş, otomotiv, inşaat ve iş makinaları konusunda çalışan bir grubun inşaat ve iş makinaları kısmını teşkil eden bir şirkettir.

 

 

Kalitesi dünya ve Türkiye inşaat sektörleri tarafından kabul edilen, ATLAS COPCO, GEHL, KUBOTA ve AUSA ürünleri KALE'nın üstün hizmet anlayışıyla bir araya gelerek iyi bir ekip oluşturmaktadır.

 

 

Süregelen hizmet kalitesi müşterileri tarafından onaylanan firmamız, 2000 yılında dünyanın en önde gelen hafif inşaaat makinaları üreticilerinden biri olan ATLAS COPCO Hafif İnşaat Makinaları firmasıyla, 2006 yılında iş makinaları üreticisi olan GEHL İş Makinaları firmasıyla, 2007 yılında Japon tarım ve iş makinası üreticisi olan KUBOTA firmasıyla ve 2008 yılında iş makinası üreticisi AUSA ile Türkiye mümessilliği için anlaşmalar imzalamıştır.

 

İstanbul - Tuzla'da, satış ve servis hizmeti sunan KALE Makina, bünyesindeki satış ve servis elemanlarıyla Türkiye'nin tüm noktalarına aynı kalitede ve hızlılıkta, koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesiyle hizmet vermektedir. İstanbul - Tuzla'da 3500 m2 alanda satış, stok ve servis hizmetleri sunan KALE etkin ve eğitimli mühendis ve teknisyen kadrosuyla tüm müşterilerinin ticari ve teknik taleplerine yanıt vermeye hazır durumdadır.

 


 

 

 

KALE BAĞLANTI TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

1996 - Tuzla, İstanbul Türkiye

 

 

Hortum kelepçesi sektöründe Türkiye’nin lider, dünyanın sayılı firmalarından biri olan KALE 15 yıla yakın bir süredir sektör içerisinde bulunmaktadır.

 

Otomotiv sektöründe bilinen üreticilerin (GM, Ford, Karsan, Otokar, BMC, MAN, Türk Traktör, Isuzu...) tedarikçisi olmanın yanında %90’ i aşan ihracat oranı ile tüm Avrupa ülkelerinin yanısıra ABD, Tayland, Endonezya, Çin, Fas, Rusya, Suriye gibi ülkelerle beraber 40 ülke, 100’den fazla lokal satış yapan distribütörleri ile Dünya pazarında yerini almaktadır.

 

Tekelleşme eğiliminde olan dünya hortum kelepçesi sektöründe alternatif olma özelliğini koruyan KALE, yüksek ürün kalitesi ve kabul edilebilir fiyat politikasının yanısıra yüksek hizmet kalitesini de müşterileri için tercih nedeni olduğunu düşünmektedir.