Asko Holding - Kimdir

İş ve Tarım Makinaları, Mini Ekskavatör, Paletli Ekskavatör, Kazıcı Yükleyici, Manuel Transpalet, Reach Truck, Forklift, Personel Yükseltici, İstifleme Makinaları Pazarlaması ve Satışı

Asko Holding İş ve Tarım Makinaları

Köklerini, yüzyıllık geçmişi olan Konukoğlu ailesinin güçlü geleneklerinden alan ASKO Holding, istikrarlı adımlarla insanlık için faydalı üretimler yapma, ürüne katma değer katma ve global ölçekte rekabet edebilme isteği ve arzusu ile büyümeye devam ediyor.

İş Makinaları, Tarım Makinaları, Enerji ve Teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren şirket ve iştirakleri ile ASKO Holding, dış ticaret açığına doğrudan olumlu etkide bulunacak faaliyetler yürütüyor. İthalatın azaltılmasının yanı sıra, ihracatın artırılmasına da katkıda bulunan ASKO yaklaşık 1800 üstü kişiye de doğrudan istihdam sağlıyor. Çalışanları, tedarikçileri ve müşterileri ile işbirliği ve sürekli gelişim çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

ASKO Holding bünyesindeki şirketler ve iştirakleriyle; adil rekabet şartları altında kârlı ve sürdürülebilir şekilde faaliyet göstermeyi taahhüt ediyor. İnsan, çevre ve katma değer üretme merkezli bir ekosisteme sahip olan şirketlerimiz ürünlerini dünyanın birçok ülkesinde pazarlıyor ve ana iş kollarındaki ağırlığı her geçen gün daha da artıyor.

Tecrübesini köklerinden alan ASKO, iş makinaları, tarım makinaları, enerji ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren 8 şirketi ile faaliyet gösteriyor. Sürdürülebilir çevre politikası, uluslararası ölçüde yönetim anlayışı, müşteri memnuniyeti ve deneyimi ile sosyal sorumluluk yaklaşımını temel unsur olarak kabul ediyor. Önümüzdeki yıllarda insanlık için umut vaat eden iş kollarında nitelikli insan kaynağı ile fikri ve sınai üretim yapmayı hedefliyor. Global rekabetin zorlu şartlarını yönetebilme becerisine sahip güçlü bir mühendis kadrosu bulunan ASKO şirketleri, teknolojiyi; tüm dünyada insan hayatını kolaylaştıran ürünler servis etmek için kullanıyor.

Zihinlere dar gelen hayal gücümüzle, emeğimiz, özverimiz ve kendini işe adayan tüm çalışanlarımızla, iş ortaklarımız ve müşterilerimizle global bir şirket olma yolunda ilerliyoruz.