Askon Makina - Kimdir

Baskı Makinaları, Pnömatik Transfer Baskı Presi, İplik Sarma Makinesi, Deri Baskı Makinası, Süblimasyon Baskı Makinesi, Kumaş Serim Makinası İmalatı ve Satışı

ASKON Makina; 2008 yılında Konsan KMS Bilişim Teknolojisi ve Tekstil Makineleri San.Tic.Ltd.Şti.’nin İzmir servisi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kesimhaneye yönelik konfeksiyon makineleri ve modelhaneye yönelik CAD sistemleri ve Plotterların satış ve teknik servisliğini üstlenmektedir.

Konsan KMS firmasının makina üretim  ve teknik servis bölümde uzun yıllar çalıştıktan sonra, edindiğimiz tecrübelere dayanarak ve en önemlisi piyasada üretilen preslerin eksikliklerini görerek son teknoloji preslerimizi üretmeye başladık.

ASKON Makina olarak hedefimiz, pres makineleri konusunda yenilikçi ve özgün ürünlerin araştırılması, üretimi, markalaştırılması ve bu ürünleri eş zamanlı olarak hem ülkemizde hem de küresel pazarlarda satabilmektir.

Amacımız; pazarda ihtiyaç olduğu halde ülkemizde üretilmeyen, bazıları ithal malı olarak satılan pres makinelerini dünya kalitesinde üreterek pazarında tercih edilen marka haline gelmek ve ürünlerimizi dünya pazarlarına satarak Türkiye´nin teknoloji üreten bir ülke olarak anılmasına katkıda bulunmaktır.