Akyapak Makine - Kimdir

Metal Ve Sac İşleme Makinaları İmalatı

AKYAPAK

5 kıtada yaklaşık 82 ülkeye ihracat yapan AKYAPAK firması, Grup olarak 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip teknolojik üretim tesislerinde olup Bursa’nın köklü işletmelerinden biridir.
1962 yılından bu yana Bursa'da faaliyetini sürdüren ve her geçen yıl müşteri portföyünü sektörel ve adetsel anlamda arttıran AKYAPAK AKBEND, Grup olarak 350 kişilik deneyimli kadrosuyla, yılda ortalama 2 bin âdetin üzerinde makine üretmektedir.

Farklı sektörlerde üretim yapan, 5 kıtaya yayılmış yüzlerce kurum ve kuruluşun çözüm ortağı AKYAPAK AKBEND, AR-GE departmanıyla yılda en az 2 patent alarak sürekli yatırımına devam etmekte olup, makine parklarını geliştirme çabasında olan müşterilerine aynı zamanda danışmanlık yapmaktadır.

AKYAPAK makineleri otomotivden denizciliğe, metal konstrüksiyon, tank,boru, basınç tankları, elektrik jeneratörleri, Petro kimya sanayisi, gemi inşaatı, köprü inşaatı, rüzgâr enerjisi, vantilatör ve ısıtma sanayisi alanlarında kullanılmakta olup, daha farklı sektörlerde de kullanıma sunulmaktadır.

AKYAPAK AKBEND 3- 4 toplu konvensiyonel veya CNC ve NC kontrollü hidrolik silindir makineleri 2 mm'den 200 mm’ye kadar kapasitede üretmekte olup, 4 toplu hidrolik silindirlerde NC ve CNC kontrollü sistemleri de müsterilerinin kullanımına sunmaktadır. Silindir makinesi imalatında dünyada tercih edilmekte olan AKYAPAK, kullanılan her bir parçayı özenle denetimden geçirip dünyaca markalaşmış malzemeler kullanmaktadır. AKYAPAK Sipariş kabulden mamul montajına kadar geçen tüm süreçte müşteri odaklı bir yaklaşımla en kaliteli, en hesaplı ve en hızlı şekilde ürettiği makineleri müşterilerine ulaştırmaktadır. Konusunda CE sertifikası, ISO 9001 sertifikasına sahip olup hizmet kalitesini gerekli kurumlar önünde ispatlamıştır. Grup olarak kurduğu tesisleri işletecek olan eğitimli 350 personelinin kontrolünde kaliteli üretim yapmaktadır.

 

Ayrıca AKYAPAK Türkiye'de ilklere de imza atarak.
Türkiye’de ilk olarak (Mil çapılarının 210 üstü olmak üzere) 4 valsli hidrolik silindir makineleri, 3 valsli hidrolik silindir makineleri, 3 valsli mekanik silindir makineleri, hidrolik profil bükme makineleri, CNC delik delme kesme markalama hatları ve 5 eksenli boru bükme makinelerinin, imalatlarını gerçekleştirmiştir. Ve Profil bükme makinesinde INP 550 kılıcına bükülebilen 360 mm mil çapında APK 550’yi de üretmiştir.

AKYAPAK önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceği yenilikçi, çağdaş, güvenilir, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda müşteri tarafından kolaylıkla tanınan, tercih edilen ve tüketici odaklı uygulamalarla sektöre damgasını vuramaya devam edecektir.

'Profesyonellerin tercihi daima AKYAPAK olacaktır.''