Armaksan - Kimdir

Ahşap İşleme Makinaları İmalatı

Armaksan firması 1978 yılında istanbul’da kuruldu.ilk işimiz Marangoz aletleri ve marangoz işkencesi imal etmekti.1980’li yılların başlarında gelişme göstermeye başlayan Türkiye mobilya imalat sektörü bizi makina ticareti yapmaya teşvik etti ve bu yıllarda ilk makina satışlarını gerçekleştirdik.
 
1987 yılında kurumsal olarak ilk adımımızı attık ve armaksan kollektif şirketi adı altında kurumsallaştık.1990 yıllarının başında ise artık Türkiyedeki ahşap sanayi makinaları sektöründe kendimize sağlam bir yer edinmiştik.
 
1993 yılında ilk olarak yurt dışına makina ihracatı yaptık.1995 yılında kendi inşa ettiğimiz ve 1200m2 showroom alanı bulunan şu anda bulunduğumuz binamıza taşındık.
 
2000’li yıllarda değişen ahşap sanayi makinaları sektöründe dışa açılımı hızlandırdık ve 2003 yılında bizim için çok önemli olan kendi markamız Beeman markasını tescil ettirdik ve yurt dışında bir çok ülkeye temsilcilik verdik.
 
2010’lu yıllara geldiğimizde artık kendine ait markası olan ve Türkiyede üretim yapan tüm ahşap sanayi makinalarının üreticisi firmaların bayisiyiz.beeman markamızı üreten imalatçı ortaklarımız yaklaşık 20.000 m2 alanda ve son sistem Cnc makinalarla üretim yapmaktadırlar.
 
Dünyanın 16 ülkesinde temsilciliklerimiz bulunmaktadır .bizleri bu güne taşıyan özellikle yurt içinde ve yurt dışında bulunan dost ve müşterilerimize teşekkür etmeyi bir borç biliriz.
 
Saygılarımızla
ARMAKSAN
www.armaksan.com