İstanbul İstif Makinaları - Kimdir

İstanbul İstif Makinaları, İstif Makinaları Konusunda Uzman, Depo Ekipmanları, İntralojistik Sistemler ve Forklift satışı ile Still Forklift Türkiye temsilciliği yapmaktadır

İstanbul İstif Makinaları

İstanbul İstif Mkinaları 2003 yılında kurulmuş olup, 3 şubesi, 4 yan kuruluşu, 3 şirketdışı yardımcı atölyesi, yaklaşık 70 kişilik kadrosu ile Forklift, Depo Ekipmanları ve İntralojistik Sistemler alanında hizmet vermektedir.

Yıllar içerisinde başarıyla resmi olarak temsil ettiği markaların başında STILL yer almakta olup, 2011 yılından beri STILL ARSER yetkili bayisidir.

STILL; forklift, depo ekipmanları ve intralojistik sistemler konusunda dünyanın lider markalarından biridir. 1920 yılında Hans Still tarafından kurulmuştur. Yaklaşık 9.000 çalışanı, 4 üretim tesisi, Almanya'da 14 şubesi, yurtdışında 17 yan kuruluşu ve dünya çapında 246 bayiden oluşan bir bayi ağı ile STILL uluslararası ölçekte başarıyla faaliyet göstermektedir.

En yüksek kalite, güvenilirlik ve yenilikçi teknolojiyle STILL, bugün ve gelecekte küçük, orta ve büyük şirketlerin gereksinimlerini karşılayan, KION grup markalarından biridir.