Karace - Kimdir

Çatı Kenet Makinesi, Rulo Açıcılar, Caka Büküm Makineleri, Çatıcı El Aletleri, Kenet Robotu, Giyotin Makas

Sektördeki öncülüğü, ilkleri, birikim ve yılların tecrübesiyle Dünya lideri iş ortakları ile birlikte yoluna devam eden Karace, daima müşterilerinin çözüm ortağı olarak yanında yer alır.

KARACE, geleneksel ve modern mimari yapıların, çatı ve cephe kaplamalarında kullanılan teknolojik metal malzemelerin Türkiye genel temsilcisidir. Müşteri odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan firmamız; ürünlerin yurt dışından tedarik edilmesi ve güçlü pazarlama ağı ile Türkiye’nin her noktasına tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

KARACE, üstün teknoloji ile üretilmiş, prestijli bakım gerektirmeyen, uzun ömürlü, doğal ve çevre dostu çatı ve cephe kaplama malzemelerinin, doğru uygulanabilmesi için gerekli olan en üst kaliteye sahip çatı kenet makinesi ve el aleti markalarının da Türkiye genel temsilcidir.

KARACE, çözüm üreten, hızlı ve yaratıcı vizyonu ile yeni eğilim ve trendleri takip ederek, katılma değer yaratacak nitelikli ürünleri kullanıcılarıyla buluşmaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam etmektedir.

Firmamız; Türkiye Temsilcisi olduğu tüm markalar için, müşterilerine kalite, mimari kaplama malzemeleri için bünyesindeki proje çözüm merkezi ve metal işleme makineleri için de uzman teknik kadrosu ile %100 müşteri memnuniyetini garanti eder.