Susan Makina - Kimdir

Zeytin Silkeleme Makinesi & Çekirdek Çıkarma İğneleri & Çilek Temizleme Cımbızı

Susan Makine Ailesi ve Ürün Hasat Makinesi Hakkında ;

1974 yılında Mehmet Uyanık tarafından Bursa’da kurulan Susan Makine, 1994 yılından itibaren Susan Makine Hayvancılık Gıda San. Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyetine devam etmekte olan bir aile şirketidir. Kurulduğu yıldan itibaren 3 yıl boyunca santrifüj pompaları imalatı, bakım ve onarımını gerçekleştirmiştir. İlerleyen yıllarda gıda sanayiye yönelik taşıma konveyörleri, kalibre makineleri, gıda sanayi makineleri yedek parçaları, redüktör ve varyatör imalatını ürün yelpazesine katarak yıllar içerisinde büyümesine devam etmiştir.

1997 yılında tarım makineleri sektörüne adım atan Susan Makine, ”Susan” markası ile ürettiği ilk hasat makinesi ile Türkiye’de yerli zeytin silkeme makinesini üreten ilk firma unvanına sahip olmuştur. Makinemizin yüksek hasat verimliliği ile beraber gelen müşteri memnuniyeti sonucunda büyük bir başarı elde etmiş, kalitesini kesin bir şekilde kanıtlamış ve bu sektörde faaliyet gösteren yerli ve yabancı muadilleri yanında ilk tercih olmayı başarmıştır.

Susan Makine ailesinin gurur kaynağı olan ve 2018 yılı itibari ile 21. üretim yılını kutlayan ‘’Susan Ürün Hasat Makinesi’’, zeytin, incir, fındık, dut, vişne ve kayısı gibi ağacın dalından sallanarak düşürülmesinde sakınca olmayan meyvelerin, kısa sürede en fazla miktarda ve ürünün kalitesini koruyarak toplayabilme ihtiyacının giderilmesi amacıyla geliştirilmiştir.

Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen Faydalı Model belgesine sahip Susan ürün hasat makinesinin, tarım sektöründe faaliyet gösteren üreticimize katkı sağlamasının yanında, yaptığı yüksek hacimli ihracatlar ile de ülke ekonomisine de büyük faydası bulunmaktadır. Bununla beraber firmamız yabancı müşterilerine ürünlerinin kaliteli olduğunu kanıtlayarak, ‘’Türk Malı’’ marka imajımızın da geliştirilmesine destek olmaktadır.

 Firmamız, öncelikle müşteri memnuniyeti temeli üzerinde kurduğu bir anlayış ile birleştirdiği satış sonrası desteği, tecrübeli teknik elemanları ve makine üretimi alanındaki köklü iş deneyimi ve becerisi ile müşterilerine Bursa Küçük Sanayi bölgesinde hizmet etmeye devam etmektedir.