Ulus Otomasyon - Kimdir

Kumanda Eğitim Sistemleri | Otomasyon-PLC Eğitim Setleri | Pnömatik Eğitim Setleri | Yangın Alarm Ve Tesisat Eğitim Setleri | Kompanzasyon Ve Pano Montörlüğü Eğitim Setleri | Modüler Elektronik Eğitim Setleri İmalatı Ve Satışı

ULUS OTOMASYON eski ismiyle Adım Eğitim Danışmanlık olarak 2003 - 2011 yılları arasında makine imalatı, PLC yazılımı ve eğitim alanlarında faaliyet gösterdi. Özellikle PLC yazılımını yaptığı makinelerin küçük modellerini üretip üzerinde denemeler yaptı. Bu denemeleri çeşitli sitelerde paylaşmış ve öğretmenler trafından aynı modeller eğitim seti olarak talep gördü. Özel istek üzerine PLC ve servo motor eğitim setlerinin imalatını gerçekleştirdi.

2012 yılında Adım Eğitim Danışmanlık firmasını kapatıp ULUS OTOMASYON olarak yoluna devam etti.

ULUS OTOMASYON 2012 yılından bugüne kadar hiç durmadan ar-ge çalışmalarına devam etti. Ürettiği eğitim setlerini edindiği tecrübelerine dayanarak kendine özgü tasarımlar ve çözümler üretiyor.

MİSYONUMUZ

Bize göre şu anda en iyi çözümü bulduk. Elimizden gelenin en iyisi bu. Ama daha iyisi, daha sağlamı, daha kullanılabilir olanı olmalı. Daha iyi bir çözüm bulmalıyız!

DÜNYADA BİR İLK: YENİ BORN KLEMENS SİSTEMİ

Yeni born klemens sistemiyle elemanlar üzerinden direk bağlantı yapılmasına imkan sunuyor. Öğrenciler cihahazları dokunarak, üzerindeki açıklamalara bakarak öğreniyor ve gerçek bağlantı yapma imkanı buluyor.

MODÜLER YAPI

Eğitim setlerinde kullanılan her cihaz kullanışlı ve sağlam modüler yapıya çevrilmiştir. Bakım, onarım, kullanılabilirlik arttarken ihtiyacınıza göre eğitim seti oluşturmanıza imkan tanıyor.

ÇARPILMA ÖNLEYİCİ BESLEME PANELİ

Trifaze AC ve 24V DC besleme panelinde iki faz aynı anda tutulsa bile çarpılma yaşanmaz. %100 güvenli çalışma ortamı sağlar. Besleme paneli kumanda, plc, pnömatik, elektropnömatik ve pano montörlüğü eğitim setlerinde standarttır.