Gaz-Lab Gaz Teknolojileri - Kimdir

Oksijen | Azot | Hidrojen Jenaratörleri

GAZ-LAB Gaz Teknolojileri Ar-Ge Sanayi ve Limited Şirketi oksijen, azot, hidrojen, karbondioksit, ozon ve diğer gazların kullanım alanlarını araştıran, geliştiren, projeler hazırlayan ve sanayiye kazandıran, uygulama ve uyarlama yapan, danışmanlık hizmetleri veren, deneyimli bir teknik kadroya sahip ve özellikle ar-ge faaliyetleri ile öne çıkan bir ileri teknoloji firmasıdır.
 
GAZ-LAB Ar-Ge Birimi, başarılı çalışmalarıyla birçok sektörde iyi sonuçlar veren teknolojik yeniliklere imza atmıştır. Üretim artışı sağlayan ve kaliteli ürün elde etmeye, güvenli ve kesintisiz hizmet almaya ve maliyetleri düşürmeye dönük çalışmalarla kendini kanıtlamıştır
 
GAZ-LAB, azot ve oksijen PSA üretim sistemlerinde Oxymat firmasının temsilciliğini yapmaktadır. Oxymat, 1978 yılından beri oksijen, 2001 yılından beri azot sistemleri üreten ve dünyada binlerce referansı olan bir firmadır.
 

GAZ-LAB, elektroliz hidrojen jeneratörleri sistemlerinde PEM (Proton Exchange Membrane) teknolojisi ile çalışan AREVAH2 GEN firmasının temsilciliğini yapmaktadır.
 
Doğalgazın su buharı ile yakılması teknolojisi ile çalışan “Steam Reforming” hidrojen jeneratörleri konusunda GAZ-LAB, HYGEAR firmasının temsilciğini yapmaktadır.