Nuriş Teknoloji Makine - Kimdir

Elektrikli Kaynak ve Lehim Teçhizatı, Ark Kaynak Makineleri, Endüksiyon Kaynak Makineleri ile Metallerin veya Sinterlenmiş Metal Karbürlerin Sıcak Spreylenmesi için Elektrikli Makine İmalatı

NURİŞ TEKNOLOJİ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1953 yılında Türkiye’nin ilk kaynak makinası fabrikası olarak Ankara Yeni Sanayi Bölgesi’nde kurulmuş, sonrasında Esenboğa Yolu üzerine taşınmış, 1976 yılında kurumsallaşarak anonim şirkete dönüşmüştür. 1994’ten bu yana ise Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 metrekarelik fabrika alanında ARGE, satış sonrası destek ve üretim faaliyetleri yürütülmektedir. Redresör kaynak makinaları, gaz altı kaynak makinaları, toz altı kaynak makinaları, plazma kesme makinaları, yeni nesil invertör kaynak makinaları ve otomasyon sistemleri ürün gruplarını oluşturmaktadır.

Türkiye ve dünya genelinde 100’den fazla bayisi, 70’in üzerinde servisi bulunan NURİŞ, müşteri memnuniyeti ilkesi çerçevesinde müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmayı hedeflemiştir.  TSE, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, TÜV Kalite Sistem Belgesi ve CE almaya hak kazandığı kalite sertifikaları arasındadır.

Rusya gibi çok soğuk iklim şartlarına sahip ülkelerin yanı sıra Körfez ülkeleri gibi çok sıcak iklim şartlarına sahip ülkelerde de maksimum performans sağlayan yerli malı kaynak makinaları üreten NURİŞ; çöl ortamı ve çimento sanayi gibi tozun yoğun olduğu bölgeler ile tersaneler gibi nemin ve deniz tuzunun yoğun olduğu bölgelerde dahi sıfıra yakın bakım maliyeti ile “AĞIR ŞARTLARIN VAZGEÇİLMEZ LİDERİ” konumundadır.