Rosen - Kimdir

Ticari Buz Makineleri, Su Soğutma Sistemleri, Gıda Soğutma Ekipmanları İmalatı ve Satışı

Türkiye’nin yerli malı üreticisi, soğutma alanında profesyonel ekip ve uzman kadro eşliğinde 2006 yılından bu yana İzmir merkezli şirketimiz siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

Üretmiş olduğumuz "Buz Makineleri" ve "Su Soğutma Sistemleri" ile faydalı model sertifikasını almıştır. Satışa sunulmuş bütün ürünlerimizde CE Uygunluk Belgesi ve ISO9001 Kalite Belgesi mevcuttur.

TAMUTOM markasını 81 Ülkeye tanıtmanın gururunu yaşarken, yenilikleri ve gelişen piyasaya da siz değerli müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunmak için çaba göstermekteyiz. Gücümüzün desteklendiği ISO 9001 kalite yönetim sertifikasına da sahibiz.

İnşaat firmalarının vazgeçilmez adı olmayı başarmış, referans hakkını elde etmiş, Konteynerli Buz Makineleri ve Buzlu Su Üniteleri ile  Beton Soğutma Sistemlerinde kendini kanıtlayarak sektörün vazgeçilmez firmalarından biri olmuştur.

Rosen bugün yerli üretimi, yurtdışında da tanıtmış güçlü yapısı ile dışa bağımlılığı azaltmış, faydalı ürün üretimi sıralamasında ön safhalardadır.