Arsel - Kimdir

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Üretim Ve Satışı

ARSEL MUTFAK; 2000 yılından bu yana Endüstriyel Mutfak ekipmanları üretim ve satışı alanında faaliyet göstermektedir.

Yaklaşık 10 yılı aşan bir zaman içerisinde Endüstriyel Mutfak ekipmanları alanında kendini kanıtlayan bir firma olmuştur.

Endüstriyel Mutfak ekipmanları alanında Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi kendisine ilke edinen " Arsel Mutfak " Müşterisine Kaliteli Makina ve ekipmanı, en ekonomik şartlarda sunmayı amaçlamıştır.

Üretimini yaptığımız Makina ve ekipmanlarımıza, satış ve satış sonrasında da toplam kalite anlayışı uygulanmaktadır. Biz, daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve üretim kalitesinde gösterdiğimiz titizliği ve mükemmeliyeti sürekli muhafaza etmekteyiz. 

İmalat ve Pazarlamasını yaptığımız Endüstriyel Mutfak ekipmanları; Hamur yoğurma makinası, et kıyma makinası, tulumba tatlı makinası, patetes dilimleme makinası,soğan doğrama makinası, sebze doğrama makinası, fıstık çekme makinası, tost makinası, kahveci ocağı, çay kazanları, hambur ger ocağı, fritöz ve diğer endüsriyel mutfak makina vce ekipmanlarından oluşmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır. 

Misyonumuz :

Çağdaş yönetim sistemlerini uygulayarak, değişen ve büyüyen iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını profesyonel kadromuzla eksiksiz ve hızlı bir şekilde karşılamak ve sektörde ilk sıralarda yer alarak, Endüstriyel Mutfak ekipmanları sektöründe yenilikleri takip edip müşterisine en iyi kalite ve hizmeti sunan bir firma olmaktır.

Vizyonumuz :

Endüstriyel Mutfak ekipmanları sektöründe servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak ismimizin bir marka gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlamak, makinalarımıza ihtiyaç duyulduğunda, akla ilk gelen isimlerden biri olmaktır.