Öncümak Makina - Kimdir

Streç film makinaları & Streç aktarma makinaları & PE film makinaları & Geri dönüşüm makinaları

1963 yılında Mehmet Yüksel ve kardeşleri tarafından "Yüksel Makina" adı ile kurulan aile şirketi, kurulduğu günden bugüne, alanında daima en prestijli şirketlerden olmuştur. 1987'den 2011 yılına kadar ticari hayatına "Öncü Makina" adı ile devam etmiştir. 2011'den itibaren ise, "Öncümak Makina" adını almıştır.

Yarım asrı aşkın süredir, sahip olduğu uzman mühendis ve teknik kadrosu ile plastik ürünlerin makineleri üzerinde çalışmaktadır. Kaliteden ödün vermeden, daima yenilikçi fikirler ile çıkılan bu yolda, Ar-ge çalışmalarına ve güncel teknolojileri kullanmaya önem vermektedir. Bunun için, her yıl yurt içinde düzenlenen fuarlarda yerini almakta olup, sürekli kendini yenileyip geliştirmektedir.

Sektörde en iyilerden olması, yaptığı öncü girişimler ile adından söz ettirmesindendir. Öncümak Makina şirketi, 1963 yılında Türkiye'nin ilk Extruder Makinesini, 2011'de Türkiye'deki ilk Tam Otomatik Streç Sarma Makinesini, 2013'te Türkiye'nin ilk Tam Otomatik Dilimlemeli Streç Sarma Makinesini ve 2017'de Türkiye'nin ilk Tam Otomatik Pre-Streç Sarma Makinesini yapmıştır. Gerçekleştirdiği öncü projeler ile sektördeki yerini sağlamlaştırmış ve saygınlık kazanmıştır.

Yılların birikimi ile dünyaya açılan şirketin, ihracat oranı %80'nin üzerinde olup, yurt içi ve yurt dışında en üst sıralarda yerini almıştır. Brezilya'dan Hindistan'a kadar 4 kıtada, 30'u aşkın ülkede, 400'ün üzerinde ürünleri bulunmaktadır.

Her zaman müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutmuştur. Bu nedenle, ürünlerin teslim süreleri kısa ve yenilenen teknojilerin kullanılması ile üretim kalitesi yüksektir. Deneyimli kadrosu ile müşterilerine 7/24 iletişim kolaylığı ve destek sağlamaktadır.