Eryıldız Makina - Kimdir

Flexo Baskı Makinaları 6 Renk Stack Tipi Flexo Baskı Makinası, 8 Renk Stack Tip Flexo Baskı Makinası, Flexo Etiket Baskı Makinası Laminasyon Makinası İmalatı ve Satışı

Eryıldız Makina

1979'dan 1996 yılına kadar makine ve makine yedek parça imalatı, otomotiv yedek parça imalatı,redüktör ve şanzıman imalatı olarak üretimini sürdürürken 1996 yılından itibaren Flexo Baskı Makinaları imalatına başlamış olup halen bu alanda hizmet vermekteyiz. 

Başlıca faaliyet alanlarımız, flexo baskı makinaları imalatı makina servis ve yedek parça hizmetleridir.

Eryıldız Makina olarak, müşterilerimize, flexo baskı makinaları yanısıra ihtiyaç duyabilecekleri makina servis ve yedek parça hizmetlerini de vermekteyiz. Müşterilerimize maksimum katkı sağlamak için, çalışkan kadromuzla en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Böylece müşterilerimiz, ihtiyaçlarını tek merkezden kolay, güvenli ve ekonomik yollardan karşılamış olmaktadır. Özgün hizmet ve çözüm odaklı anlayışımızla, flexo baskı makina kullanıcıları tarafından tercih edilmekteyiz. Bugüne kadar birçok firma Flexo baskı makinalarımızı kullanarak kaliteli üretim yapmaya devam etmektedir. Bizi en çok mutlu edeBizi en çok mutlu eden şey müşterilerimizin gücüne güç katmaktır. Bunun için sektörümüzdeki gelişmeleri oldukça yakından takip etmekteyiz.