FPT - Kimdir

Balık-Et-Tavuk İşleme Makinaları | Ambalaj Makinaları | Akuakültür Ekipmanları | Hijyen & Yıkama Ekipmanları | Dedektör Ve Ayırıcı Sistemleri

FPT Gıda İşleme Teknolojileri Ltd. Şti., gıda işleme sanayine kusursuz  hizmet  verebilmek için, uluslararası platformda köklü ve alanlarında uzman firmalarla çalışmayı ilke edinmiştir. Balık, et ve tavuk işleme sanayinde, dünya çapında rüştünü ispatlamış partnerlerimizle, en ufak bir ekipman ihtiyacından anahtar teslim projelendirmeye kadar hizmet vermekteyiz.

Kalite, fiyat, satış sonrası montaj ve servis konusunda önceliğimizin daima “müşteri memnuniyeti” olması, FPT Gıda İşleme Teknolojileri Ltd. Şti.’ni farklı kılan en önemli prensibimizdir. Satış sonrası üretim aşamasında, sevkiyat ve nakliye aşamasında, gümrükleme ve teslimat aşamasında, montaj ve eğitim aşamasında ve uzun vadede servis ve yedek parça ihtiyaçlarında daima müşterimizin yanındayız.

FPT Gıda İşleme Teknolojileri Ltd. Şti. müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, onları doğru yönlendirerek, yatırımlarını koruyarak, verimlilik ve karlılıklarını artırarak fark yaratıyor. Karar vermeden önce mutlaka bize danışın, FPT ayrıcalığını siz de yaşayın.