Paktek - Kimdir

Paketleme Makinaları Satışı

Paktek Paketleme Sistemleri Tic. Ltd. Şti. 1996 yılında gıda ve gıdadışı komple paketleme sistemleri ve çözümleri sunan dünya pazarında lider firmaların Türkiye temsilciliği olarak kurulmuştur.
 
Firmamız kısa sürede, gelişen pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için kadrosunu genişleterek, müşterilerinin her türlü malzeme, makine ve satış sonrası servis destek talebine en iyi şekilde cevap vermeye çalışmıştır.
 
Bu amaçla, senelere dayanan tecrübe ve bilgi birikimini Türk Sanayisinin hizmetine sunan Paktek, konusunda lider ve özenle seçilmiş uluslararası firmalar ile işbirliği ve temsilcilik / distribütörlük anlaşmaları yaparak, özellikle ileri teknoloji içeren katma değer yaratan hizmet ve ürünleri başarı ile pazara sunmaktadır.
 
İstanbul Ataşehir'de kurulu bulunan firmamız sarf malzemeleri konusunda ihtiyacınızı derhal karşılayacak stoka sahiptir ve konusunda yetişmiş satış kadrosu size bir telefon kadar yakındır. Misyonumuz müşterilerimize mükemmel ve zamanında servis sağlamaktır.
 
Paketleme makinaları satan çalışma arkadaşlarımız, size her zaman en doğru ve yetkin teknik bilgiyi verecekler ve sizin danışmanınız olarak en iyi kararı vermenizi sağlayacaklardır. Satış sonrası servis ekibimiz, satın almış olduğunuz makinaları hassasiyetle işletmenizde gerekirse yurtdışı ekiplerin desteğinde kuracak ve size eğitim verecektir.
 
Paktek, paketleme konusunda bir referanstır, bizi arayın.