Star Makina - Kimdir

Temizleme Makinaları İmalatı

STAR TEMİZLİK MAKİNALARI bugün Türkiye’nin PROFESYONEL TEMIZLIK MAKINA ÜRETICILERI arasında bulunmaktadır.

Üretimde 15 yıllık bilgi ve tecrübe sonunda STAR MAKINA 2000’li yıllarda profesyonel temizlik makinaları üretimine baslamıstır ve müsterilerine elektrikli süpürge ve halı yıkama alanlarında genis ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.

Kuruldugu günden bu yana STAR MAKİNA, ürün kalitesi ve uygun fiyatlarıyla pazarda gözle görülür bir yol kat etmis ve ilk sıralarda yerini almıstır.

Ayrıca STAR MAKİNA müsterisine özel ürün ve renk çesitleriyle de dikkat çekerken, dünya çapında pek çok ülkeye yaptıgı ihracatla kalitesini kanıtlamıstır.

Profesyonel vakum ve halı makineleri üretimi ve ihracatı yanında yurtdısından ithal ettigimiz diger ürünlerle portfolyomuzu tamamlayarak müsterilerimize en iyi hizmet ve ürünleri sunmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda profesyonel temizlige ihtiyaç duyulan, hastane, okul, ibadethane, fabrika, havalimanı, AVM’ler ve buna benzer pek çogu hizmet alanımızın içinde yer almaktadır.

HEDEFIMIZ

Müsterimiz bize basvurdugunda profesyonel temizlik alanında neye ihtiyaç duyuyorsa bunları tek bir çatı altında uygun FIYAT ve servis garantisi altında sunmaktır. Bu nedenle vakum makinesinden, halı yıkama makinesine, yer yıkama bakım ve cilalama makinelerinden
büyük alanlar için binicili yer yıkama otomatlarına, yürüyen merdiven temizlik makinalarından, yüksek basınçlı su püskürtme makinalarına kadar pek çok modelde ürünü STAR markamız adı altında sunmaktayız.

Kuruldugu günden bu yana STAR MAKINA, ürün kalitesi ve uygun fiyatlarıyla pazarda gözle görülür bir yol kat etmis ve ilk sıralarda yerini almıstır.