Özçağdaş Makina - Kimdir

Shrink Ambalaj Makinaları, Ambalaj Makinaları, Sürekli Kesim Shrink Ambalaj Makinaları, Overlap Shrink Ambalaj Makinaları, Shrink Isı Tüneli, Konveyör Bant Sistemleri İmalatı ve Satışı

Özçağdaş Makina

Özçağdaş Makina 2003 yılında kuruldu. Ambalaj sektöründe yurt içi ve yurt dışı pazarlarda  ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kısa sürede en iyi shrink ambalaj makine üreticileri arasında yer almaktadır.

Özçağdaş Makina, Ambalaj Makinaları, Shrink Ambalaj Makinaları, Shrink Isı Tüneli, Konveyör Sistemler imalatı ve satışı yapmaktadır.

Uzman kadromuzla, satış öncesi ve sonrası hizmete ek olarak, müşterilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak kaliteli ve sağlam ürünler sunuyoruz.

Müşteri memnuniyeti, inovasyon, kalite ve güvenlik konularına odaklanan; pazardaki lider üreticilerinden biri olma pozisyonumuzu korumak ve lider ambalaj çözümleri sunan bir üretici olmak vizyonumuzdur.

Misyonumuz

Her zaman güvenilir bir ortak olmaktır. Müşteri memnuniyetinin esas olarak görüldüğü, müşteri odaklı pazarın lider üreticisi olmayı hedefliyoruz.