Nurcivan - Kimdir

Çember Makinaları | Koli Bantlama Makinaları | Streç Makinaları İmalatı Ve Satışı

NURCIVAN ailesi olarak, konularinda uzman, genç ve dinamik ekibi ile satis, satis sonrasi teknik destek ve danismanlik hizmeti sunmaktayiz. Ayrica gelistirdigimiz stratejiler ve detaylandirdigimiz uygulamalar ile is ortaklarimiz için ideal bir çözüm ortagi olmayi amaçlamaktadir. Isiniz bize emanettir. Hizli, çözüm odakli, teknolojiye ayak uyduran ve dogru çözümler üreten yaklasimlarimizla sizlere en kisa sürede daha iyi ve özverili hizmet verebilmek ana prensibimizdir.

Faaliyete geçtigi günden itibaren sektörün yol göstericisi görevini üstlenmistir. Teori ile pratigin ögreticiligini birlestirmis, geliserek degismeyi ilke edinerek kendi kültürünü olusturmustur.

Tüm çalisanlarimiz kaliteyi bir yasam biçimi olarak kabul etmis ve bu dogrultuda hizmet vermeyi hedeflemistir.

Bizim için kalite bir yasam biçimidir. Kaliteli hizmet ise var olmamizin temelidir.

Kalite hiçbir zaman tesadüf degildir. Kurumlarin kalitesi, kurum kültürünün, çalisanlarin ve uygulanan sistemin bileskesidir.

Yanlis pratikler sonucu olusan düsünce ve yaklasimlar, sorunlari çözemeyecegi gibi yeni sorunlara zemin yaratmaktadir.

ILKELERIMIZ

Faaliyette bulundugumuz sektörde; güvenirlilik ve is ahlaki, müsterilerimizin menfaatini en üst seviyede tutma, bireye ve topluma saygili, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bagli, saglik, emniyet ve çevreye duyarli olarak uygun kosullari olusturmak,

Etik kurallarini her zaman ve her kosulda uygulamak,

Insana ve dogaya zarar verecek sonuçlar doguracak islemleri yapmamak,

Çalismalarinin her asamasinda seffaf olmak,

Üstlendigi ise tutku ile sarilmak.

NURCIVAN, müsterilerinin beklentilerini en üst seviyede karsilar.

DEĞERLERİMİZ

Müsteri odakli, takim çalismasina inanan, dürüst ve seffaf, çalisan personelinin gelisimini destekleyen, yenilikçi, çevre ve topluma duyarli, yaratici, dinamik olmak temel degerimizdir.