Nanmak Makina - Kimdir

Komple ekmek, sandviç ve hamburger hatları, Mikserler, Fermantasyon cihazları, Standart ve özel imalat fermantasyon odaları, Hareketli ve sabit çalışma bantları , Tam otomatik milföy ve kruvasan hatları, Çörek vs üretim hatları, Pizza hamuru üretim hatları, Ekmek dilimleme makineleri, Komple galeta (grissini) hatları, Baget ekmek üretim hatları, Hamur açma makineleri, Yufka üretim hatları, Un eleme ve dozajlama sistemleri

Firmamız 2004 yılında ‘Tadınızı bozmayan teknoloji’ sloganı yla gıda sanayine makine üretmek amacı ile ticari hayatına başlamıştır. Geçtiğimiz zaman dilimi içersinde sizlerden gelen sesi dinleyerek tüm gücünü ar-ge ve inovasyon a harcamış bu gün gelinen noktada 30 farklı modeli ile onlarca ülkede siz sanayicimizin güven duyarak tercih ettiği marka haline gelmiştir.

Sizlerden aldığımız güç ile ülkemizin büyüme hedeflerine paralel olarak hız kesmeden yatırımlarına devam eden firmamız, bir taraftan da büyümenin temelinde insan ilişkilerinin olduğunu düşünmekte bu maksat ile çalışanlarının niteliklerini artırmak ve en iyiye ulaşabilmek adına eğitim ve kalite belgelendirme faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamız kendi markası ile ürün üretmenin yanında birçok yerli ve yabancı firma ile iş birliği gerçekleştirerek no name üretimde yapmaktadır. Bulunduğumuz yıl itibari ile Sakarya ilimizde 20.000 m2 alana inşa ettiği yeni fabrikasında üretime başlamayı hedefleyen firmamızın, orta vadeli hedefleri arasında 50 ülkeye ihracat da bulunmaktadır.