Nakron - Kimdir

Sanayi Tipi Dikiş Makinaları Ve Konfeksiyon Makinaları | Parça Aksesuar Sarf Malzeme Satışı

1991 yılında faaliyetlerine başlayan firmamız gelişen tekstil sektörüne paralel, konfeksiyon makine ve otomatlarını gün ve gün takip eden, teknolojik gelişimlerini siz müşterileri ile paylaşan, sektörün önde gelen markalarıyla çalışan, satış öncesi danışmanlık, satış sonrası ise orijinal yedek parça, teknik servis, operasyon bazında uygun yan ekipman ve aparat bulunduran, ayrıca 2.el makine satışlarını garanti kapsamında tutan, müşteri talepleri doğrultusunda kendini geliştiren ve yenileyen bir firma olarak, sektöründe haklı yerini almıştır.

Sektörün önde gelen markalarının bayiliklerini bünyesinde bulundurarak, hazır giyim sektöründeki tüm tekstil firmalarına, hızlı ve uygun fiyat politikasını hedef almıştır.

NAKA Makine San.Ltd.Şti bünyesinde farklı markaların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları ile sarf malzemelerinin ithalatı için NAKRON tekstil makineleri dış tic.Ltd.Şti’yi kurmuş olup Almanya,USA,Japonya,İtalya,Tayvan ve Çin gibi teknoloji zengini Ülkerlerden ithalatı gerçekleştirmektedir

Halen istanbul’da kendi Binamızda showroom, yedek parça departmanı, depo, montaj, mekanik ve elektronik servis departmanları olarak, müşteri talepleri doğrultusunda sağlıklı ve ivedi hizmet vermektedir.

Başta İstanbul ve Marmara bölgesi olmak üzere Güzel Türkiye’mizin her köşesinde farklı büyüklükteki yüzlerce firmayla çalışmaktayız.

NAKA ve NAKRON olarak satış öncesi danışmanlık, satış sonrası sınırsız hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile siz değerli müşterilerine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duymaktayız.