Meka Makina - Kimdir

Ambalaj Makinaları, Shrink Ambalaj Makinaları, Poşet Ağzı Kapatma Makinaları, Vakum Makinesi, Strafor Makinesi İmalatı ve Satışı

Meka Makina Ambalaj ve Vakum Makinaları

İmalat ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Meka Makina Ambalaj Makinaları İmalatı Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket etmektedir. Bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Firmamız Pvc Polyolefin Pvc Film, Pvc Polyolefin Film, L Kesim Shrink Ambalaj Makineleri, Poşet Ağzı Kapatma Makineleri, Vakum (Skin-Pack) Ambalaj Makinesi, Önden Beslemeli Shrink Ambalaj Makinesi, Strafor Makinesi Pazarlaması ve İmalatını gerçekleştirmektedir. 

Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.

İmalatını yaptığımız ve ülkemizin dört bir yanına pazarladığımız ambalaj makinalarını kısaca sayacak olursak; Tünnelli otomatik ambalaj makinası, tünelsiz ambalaj makinası, vakum paketleme makinası ve torba ağzı yapıştırma makinasından oluşmaktadır.

Firmamızın İmalatını ve pazarlamasını yaptığı ürünlere web sayfamızdan veya makinaturkiye.com sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.