Çift Kartal Değirmen Makinaları - Kimdir

Değirmen Makinaları İmalatı

Şirket Profili

Kalite odaklı ürünleriyle size anahtar teslim değirmen tesisi projelerini 30 ton/gün kapasiteden 1000 ton/gün kapasiteye kadar sunmaktadır.

Kalite odaklı ürünleriyle size anahtar teslim değirmen tesisi projelerini 30 ton/gün kapasiteden 1000 ton/gün kapasiteye kadar sunmaktadır. 15.000 m²  kapalı  alanda ki fabrikamızda, gıda sektörünün en önemli ürünlerinden birisi olan un elde etmek için, gerekli olan değirmen makinelerini modern imalat teknolojimizle üretmektedir. Gerek CNC tezgâhlar, gerek 0,60 mm’ den - 300 mm ‘ ye kadar çok hassas kesim yapabilen plazma tezgâhlarıyla gerekse profesyonel mühendis ve işçi kadromuzla gerçekleştirmekteyiz.

İhracat Yaptığı Ülkeler | Sertifikalar

Firmamız  değirmen makineleri ve tesisleri imalat alanında ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemleri, Gost, CE, UKR – SEPRO  sertifikasına sahiptir. Çift Kartal tesis ve makineleri Türkiye’nin bir çok şehrinde faaliyet göstermektedir ve bu tesislerini dünyanın yaklaşık 40 ülkesine ihraç etmektedir. Bu ülkeler arasında Cezayir, Mısır, Etiyopya, Kenya, Botswana, Mozambik, Kazakistan, Filistin, İran, Rusya ve diğerleri yer almaktadır. Firmamız global ölçekte sektörel bazında yüksek değere sahip bir organizasyon yapısı ile yetenekli ve özverili çizgisi ile müşterilerine güven veren bir pozisyondadır.

Güveninizle Büyüyen Kuruluş

Çift Kartal Değirmen Makineleri ve Taşları San. Tic. A.Ş. 1973 yılında taşlı değirmen makineleri imalatı ile üretim hayatına başlamış ve her geçen gün ürün yelpazesini biraz daha genişletmiştir. Faaliyet alanları, Ar-Ge, mühendislik, un değirmenleri, mısır unu değirmenleri, irmik değirmenleri, yem fabrikaları, un siloları, tahıl depolama sistemleri, taşıma, yükleme ve boşaltma ekipmanları,kurutma sistemleri esas faaliyet alanıdır. Çift Kartal Değirmen Makineleri, Saatçioğlu grup firmasından bir tanesidir.

Bünyesindeki Diğer Firmalar

Çift Kartal Tahıl Depolama Sistemleri San. Tic. A.Ş.
Çift Kartal Dış Ticaret A.Ş.
Saatçioğlu Döviz Ve Altın Tic. A.Ş.
Grand Saatçioğlu Otel

Tarihçe

İnsanlarin temel besin ihtiyaçlari başında yer alan un ve unlu mamullerin elde edilmesi işlemi, günümüz koşullarına uygun tesislerde üretilmesi; ancak modern bir teknoloji kullanmakla, ihtiyaç duyulan düzeyde üretim yapmakla mümkün olmaktadır. 1983 yılından beri bu teknolojiyi ortaya koyan ÇİFT KARTAL  Değirmen Makineleri Sanayi ve Tic. A.Ş sektöründe hizmet vermeyi bir görev ve sorumluluk bilmistir. Bu sorumlulukla kullandığı teknoloji ile imal ettiği makine ve kurmuş olduğu tesisler ile, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında adından çok sık söz ettirmiştir.

Firmamız müşterilerine başta Komple Un ve Irmik Fabrikaları (Anahtar Teslimi) kurulumu ile hizmet vermesinin yani sıra geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin makine ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. ÇİFT KARTAL sadece un ve kepek makineleri değil, mısır unu, bakliyat işleme,tohum temizleme sellektörü,yem değirmenleri,yem makineleri,my silo güvencesi ile tahıl depolama sistemleri,un silolaları  alanında faaliyetlerini devam ettirmektedir. Makine imalatında teknolojik gelişmelerin takipçisi olan firmamız, üretimde standardizasyonu sağlamış olup deneyimli teknik personeli ile müşteri beklentilerini tam ve zamanında gerçekleştirmeyi prensip olarak görmektedir.

Kalite Politikası

Müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunarak, sektöre ismini yerleştiren, Ürün yelpazesini çeşitlendirerek hem iç hem de dış piyasalarda rekabet gücünü ve buna bağlı olarak pazar payını arttıran, Çalışan, işveren ve müşteri mutluluğunu ilke edinmiş, Kalite sistemine tüm personel düzeyinde katılım sağlayarak sürekli geliştiren ve iyileştiren bir anlayışı taahhüt etmektedir.

Misyonumuz

Değirmen Makineleri üretim sektörünün;

Teknolojik gelişmelerin takipçisi, ürün ve hizmetlerinde kalite ve güvenirlikten ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini hedef olarak gören lider firması olmak

Vizyonumuz

Müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunan, taahhütlerini tam ve zamanında yerine getiren, yurtiçi ve yurt dışında tercih edilen bir marka ve bir dünya şirketi olmak.