SDC - Kimdir

Düz Cam Makinaları | Temperleme Fırınları | Cam Şişe Ve Ambalaj Makinaları | Float Cam İmalatı Ve Satışı

1990 Senesinde K. Turgut KUTLU ve Sabri AKSÜYEK ortaklığı ile kurulan Firmamız, siz değerli müşteri ve dostlarının destek ve ilgileri ile başarılı ikinci on yılı geride bırakmanın heyecanını yaşamaktadır. 

Geçirmiş olduğumuz yıllar içinde temel prensiplerimiz olan, satış öncesi doğru yönlendirme, satış ve satış sonrası maksimum müşteri memnuniyeti ilkeleri, bu dönem içinde Türk Cam Endüstrisinde temsil ettiğimiz tüm ürünlerin başarılı bir satış şansı yakalamasını sağlamıştır. 

Ülkemizde sektörünün ilki olarak faaliyete geçirdiğimiz, Teknik Servis birimimiz bu dönemde hem Türkiye'de, hem de yurtdışında birçok montajı ve bakımı gerçekleştirmiş ve haklı övgülere mazhar olmuştur. 

2008 yılından itibaren, yine Bottero S.p.A. tarafından Orta Asya Bölgesinde Düz Cam makinaları konusunda tek yetkili acente olarak atanan SDC, aktif olarak Azerbaycan ve  Gürcistan’ı kapsayan bir coğrafyada faaliyetlerini devam ettirmektedir. 

Siz değerli müşterilerimiz ile bir aile çerçevesinde gerçekleşen ilişkimizi, sizlere hizmetlerimizi çeşitlendirerek ve yelpazemizi genişleterek devam ettirmek, bundan sonraki on yıllarda da en büyük amacımız olacaktır.

Saygılarımızla, 
SDC İÇ ve Dış Ticaret A.Ş.