Mertel Cam Makina - Kimdir

Cam Balkon Sistemleri

1970 yılında cam dekorasyon ve ayna imalatı ile Ankara’da kurulan firmamız, 1990 yılından bu yana Bursa’da Mertel Cam Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti. olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.  Son yıllarda çokça yaygın olan balkon kapatma sistemine 2000 yılında kendi üretimimizle başladık İddialıyız , çünkü biz 45 yıldır bu işi yalnızca yapmıyoruz,  kendimizi geliştiriyor ve ufkumuza  yeni  pencereler açıyoruz. .

Bugüne kadar geçen süre zarfında kendini her gün yenileyen firmamızla ürün çeşitliliğimizi artırmış bulunmaktayız. Balkon kapatma sisteminin yanısıra geçtiğimiz senelerde iş yerleri için tasarladığımız ‘EŞİKSİZ SÜRGÜ SİSTEMİ’ nin de imalatına başlamış bulunuyoruz. Şimdilerde yağmur suyuna son diyerek YAĞMUR PROFİLİ adı altında bir profil daha tasarladık. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına bu profilin %95 e kadar su sızdırmadığına garanti vermekteyiz.  Sunmuş  olduğumuz ürünlerimizin marka tescil belgeleri, faydalı model belgeleri ve ürün tescil belgeleri bulunmaktadır. Cam balkon sistemimizin montajı sırasında elinizde ürünümüzün garanti belgelerini bir dosya halinde sizlere sunmaktayız.

Mertel Hareketli Cam Sistemleri’yle dört mevsim balkon keyfini sizlere yaşatmayı amaç edindik .  Biz sizler için attığımız her adımın ve yaptığımız tüm çalışmalarımızın arkasındayız. Sizlere bize misafir olmanız ve cam balkonunuzun keyfini çıkarmak düşmektedir. Müracaat ve bilgi için iletişim bölümünden telefon ve adresimize ulaşabilir, mesaj bırakabilirsiniz.

“Sözün özü, firmamız her gün kendini yenileyen gerçek bir üretim yapmaktadır.  Bursa’daki binlerce evi MERTEL Cam Balkon Sistemleri ve Hareketli Cam Sistemleri güveniyle tanıştırmaya devam ediyoruz, bizi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız , teşekkürler”