Marmaris Cam Makina - Kimdir

Cam İşleme Makinaları İmalatı Satışı İhracatı

Marmaris Cam LIAODA firmasının Türkiye ve Türkiye'ye komşu ülkelerdeki tek satış temsilcisi olup, tüm satış ve satış sonrası servislerini vermektedir.

LIAODA (LAD) GLASS MACHINERY CO. LTD. Çin'de sıcak ve soğuk cam işleme makinelarını üreten lider konumdaki cam makinesi tasarımcısı ve üreticisi YUANDA Glass'dır ve onun Türkiye'deki resmi distribütörü Marmaris Cam'dır.

1988 yılında Çin'de ilk rodaj makinesi tarafımızdan üretilmiştir. Sürekli araştırma ve geliştirme ile 2000 yılında ilk yatay temper ocağımız üretilmiş olup, bugün iç ve dış piyasada binlerce dayanıklı malzememiz iş başındadır. Mühendislerimiz yıllardır cam üretimi ve cam makineleri imalatında deneyim sahibidirler. Gelişen en son teknoloji kullanılarak üretim merkezlerimizde en modern cam işleme makineleri üretilmektedir.

LIAODA 20 yıllık tecrübesi, uzman mühendisleri ve en son teknoloji üretim merkezlerinde düz ve bombeli temper fırınları, bilgisayarlı ve dijital olmak üzere yatay, dikey ve formalı rodaj ve bizote makineleri, yatay ve dikey cam yıkama makineleri, yatay ve dikey kumlama makineleri, yatay ve dikey delik makineleri ve lamine üretim hatları üretimlerini yapmaktadır.