Özmen Cam Makina - Kimdir

Cam Makina Sanayi

 2000 yılında Eskişehir de kurulan ÖZMEN Cam Makineleri fabrikamız Isıcam, Cam İşleme makineleri ( Yıkama makinesi, kesim masaları, döner tablo, nem alıcı, butil, tyakol, pres hatları, mini rodaj, tek kafalı rodaj, iki kafalı rodaj, dört kafalı rodaj, altı kafalı rodaj, kanal makinesı, forma makinesı ve bizote makinesı) ; tasarım, üretim, satış ve teknik destek faaliyetlerini yürütmektedir.

Konusunda Türkiye de iddalı olan Özmen Cam Makineleri üretiminin bir kısmını ihraç eden alternatif bir dünya markasıdır. İran, Afganistan, Romanya, Ukrayna, Kıbrıs, Gürcistan, Kanada,Irak,Hollanda, Özbekistan ve Belçika gibi ülkelere ihracatı faal olarak devam etmektedir.

25 çalışan ile kendimize ait 1500 m² kapalı üretim tesisinde, müşteri taleplerini zamanında karşılayacak kapasiteye sahibiz. Hazırda sürekli makine bulundurularak müşteri isteklerine hızlı cevap verilmektedir. Politikamız kaliteli ürünleri en iyi fiyata tüketiciye sunabilmek.

Sonuç olarak “Müşterilerimizin sürekli memnuniyetini sağlamak” ilkemizi uygulayabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kalıcı olduğumuza ve olacağımıza inanıyoruz.
Gerekli eğitimleri vererek, mümkün olan en iyi teknoloji ile müşteri odaklı hizmet ve verimlilik alanında fark yaratmış bir kadroyla çalışmak, kaliteyi ucuza mal etmek ve sunmak firmamızın misyonudur.

Yıkama makinelerimiz 10 yıl garantili olup, yıllık bakımı ve servis hizmetleri  firmamız teknik ekibi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.