Sezginer Mühendislik - Kimdir

Beton Üretim Tesisleri İmalatı

 Firmamız 1989 den beri   Elektrik ve Elektronik konularında , birçok  sektöre  Mühendislik Hizmeti  vermektedir.  2003  Yılından  itibaren  de “ SEZGİNER MÜHENDİSLİK MAKİNA, ELEKTRİK, ELEKTRONİK, SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ “ olarak  çağdaş bir anlayışla yeniden yapılanmış olup ,  çalışmalarına devam etmektedir.Malzeme ve Teknolojik destek bakımından , Dünyanın en üst sıralarındaki , Çağdaş teknolojiyi yakından takip eden Firmamız ,ABD , JAPONYA ve  AVRUPA ‘ lı  birçok Kuruluşun  Türkiye  Temsilcilikleri ile de Teknik alt yapısını geliştirip , ARGE çalışmalarında ki  verimliliği üst seviyeye çıkarmıştır.

      Firmamız ,  İhtisas konularından  olan  “ BETON SANTRALLERİ “ Kuruluşu ve Tüm otomasyon sistemleri montajlarını  , hem Türkiye’de devreye sokmuş , hem de Uluslar arası platformlara da taşıyarak ,  RUSYA,  TÜRKİ CUMHURİYETLERİ, AFRİKA VE AVRUPA’NIN bazı bölgelerinde de halen sorunsuz olarak çalışmakta olan tesisler kurmuştur.  

     Şirketimiz ,  bu konuda ki istekleri  projelendirip , Teklifleri ilgililere çok kısa zamanda  ulaştırarak , çalışmalarına devam etmektedir.  

      Ayrıca Tekstil sektörünün mevcut makineleri üzerinde yaptığı ARGE çalışmaları sonucunda da , üretim kalitesini yükseltici , verimliliği  arttırıcı ,  zaman kayıplarını asgariye indirici prosesler geliştirerek hizmet vermiştir. Bu Sektörle ilgili sorunlara da temasları sırasında vakıf olan firmamız , Bunlarla  ilgili  yeni ARGE çalışmalarını da devam ettirmektedir. Firmamız bu  sektörle ilgili 3 adet  yeni uygulamanın Yerel ve Uluslararası Patentlerini de almıştır.

      Kuruluşumuz , Çeşitli sektörlerin ihtiyacı olan en gelişmiş Dozaj lama sistemlerinde de ihtimamla çözümler üretmektedir.   ( İlaç , Gıda , Beton , Çimento , Kimya , Otomotiv v.s.  sektörlerde de uygulamalar yapmıştır .)

      Firmamız ayrıca  Personel takibi, Ürün takibi , hammadde takibi, mamul madde takibi  gibi konularda ,   RFID SİSTEM  Çözümleri tarafından kullanılan bütün  Transceiver’lar ile “ NAGRA ID” in yalnızca okunabilir veya okunabilir / yazılabilir TAG’ ları ve Kontrol Boardları ( PC , PLC,…) ile haberleştirerek, en verimli ve yüksek performansı   sağlayan , uygulama projeleri geliştirmiştir.