FeedTech Makine - Kimdir

Öğütme | Karıştırma | Peletlendirme | Şartlandırma | Ekstrüzyon | Soğutma Ekipmanları Üretimi Ve Satışı

Türkiye’nin ilk yem firmalarından biri olarak, hayvan beslenmesi konusunda 1969 yılında hizmet vermeye başlayan Feedtech, 1997 yılına kadar yem üretiminde Türkiye’nin öncü firmalarından biri haline geldi.

1998 yılında ise, yaklaşık otuz yıllık bilgi birikimi ile, yem sektöründe daha farklı bir alanda hizmet vererek, anahtar teslimi yem fabrikaları ve ekipmanları üretim konusunda da faaliyetler göstermeye başladı.

Bu atılımın bir neticesi olarak, yem fabrikaları alanında sektör öncüsü Hollanda firması ile lisanslı üretimler yapmaya başladı. Başta Avrupa olmak üzere, yirminin üzerinde ülkeye makina ihracatı yapan Feedtech, ayrıca birçok fabrikanın ve tesisin üretim-kurulum hizmetlerine de devam etti.

Günümüzde Feedtech; Hollanda’da ”Feedtech International BV” adındaki kendi şirketinde, ar-ge çalışmalarıyla desteklenen projelere imza atarak üretimlerini yine “Feedtech” adıyla tüm dünyaya ulaştırmaktadır.

Büyükbaş, kanatlı, balık yem fabrikaları üretimi-kurulumu dışında, kedi-köpek maması, flake tesisi, tam yağlı soya tesisi kurumları da gerçekleştiren Feedtech’in bir diğer uzmanlık alanı ise kedi-köpek maması üretimi…

1998 yılından bu yana, Feedtech’in kedi-köpek maması ana markası olan “Petfood” çatısı altında, farklı özelliklere sahip birçok marka ile evcil hayvan sahiplerine ulaşılmakta; sağlıklı, dengeli ve kolay erişilebilir mama üretimine devam edilmektedir.

Türkiye’ye yüksek standartlarda ve Avrupa niteliklerinde mama sağlamak amacıyla, İrlanda’da 2016 yılında devreye alınan kedi-köpek maması fabrikası ile mama üretiminin ve satışının sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da gerçekleştirilmesi için çalışmalara devam edilmektedir. 2018 yılı içinde, üretime ve satışa başlaması hedeflenen Feedtech İrlanda tesisinin, Avrupa’nın en ileri teknolojiye sahip balık işleme fabrikalarında birisi olması, tesisin lokasyonu gibi nedenlerle, geliştirilecek yeni mamanın, yüksek kaliteli balık ve deniz ürünlerini yüksek oranda içermesi hedefleniyor. Türkiye’deki kedi-köpek maması tüketimleri, sahip davranışları ve beklentileri ile ilgili yapılan araştırmaların ışığında, Avrupalı kedi-köpek maması formülistleri, veterinerler ve bilim insanları ile çalışmalara devam edilmektedir.

Vizyonumuz

Gelişen teknoloji ve üretim tekniklerine uygun olarak, müşteri odaklı projeler geliştirerek, Türkiye’nin en büyük anahtar teslimi fabrika üreticilerinden olmak ve yurt dışındaki üretimlerimizi artırmak Feedtech’in en büyük vizyonudur.

Misyonumuz

Feedtech olarak misyonumuz; modern teknolojinin getirdiği yenilikler ile müşterilerin ihtiyaçlarını en verimli şekilde harmanlayarak, verim ve üretim esaslı projeler üretmektir. Üretim aşaması tamamlanan projelerde, gelişimin sürekliliğini sağlamak için gerekli yenilemelerin ve güncellemelerin de takipçisi olmak ve müşterilere ihtiyaç duydukları her noktada sorunsuz hizmet sunabilmektir.

Değerlerimiz

Feedtech güven esasına dayanan ilişkiler çerçevesinde çalışır.

Buna ek olarak bazı temel değerleri kendi prensibi olarak kabul etmekle kalmaz, üçüncü parti çalıştığı kişi/kuruluşları da bu kritere uygunlukları çerçevesinde değerlendirir. Feedtech’in değerlerinin başında;

Karşılıklı güvenilirlik
Dürüstlük ve hesap verebilir olma
Mesleki yetkinlik
İletişim ve gelişim odaklılık
Çevre ve doğa konusunda sorumluluk
İnsani değerlere saygı gelmektedir.