Ayhan Dündar - Kimdir

Tarım Makineleri, Hidrolik Diskaro, Askılı Tip Diskaro, Toprak Merdanesi, Çizel Pulluk, Patlatma, Çapa Makinesi, Kütivatör, Gübre Tankı, Damlama Sistemler İmalatı ve Satışı

Ayhan Dündar Tarım Makinaları

Ayhan Dündar Makina, 2005 yılında Karatay Sanayisinde hizmetlerine başlamıştır.İlk olarak klasik model yandan boşaltmalı pancar hasat makinesi üretimi yapmıştır.

Daha sonra firmamıza has tasarımı olan AD1500 traktör çeki okuna takılır modeli geliştirmiştir.AR_GE çalışmaları ve müşteri istekleri doğrultusunda ilk defa AD1500 hidro-elektrikli otomatik modeli meydana getirmiştir.

Ayhan Dündar MakinaHidrolik Diskaro, Askılı Tip Diskaro, Toprak Merdanesi, Çizel Pulluk, Patlatma İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Bununla beraber AD2000 BANTLI hidro-elektrikli ful otomatik uzaktan kumandalı modeller üretilmeye başlanmıştır.Pancar hasat makinelerinin imalatlarının yanında şeker pancarı üreticiliğini de yapan firmamız bu konuda engin tecrübe ve hatırı sayılır bir bilgiye sahiptir.

Bununla birlikte firmamız,2006 yılında azalan su rezervlerini dikkate alarak geleceğin sulama sistemi olarak kabul edilecek olan değişik model ve sistemlerde DAMLA SULAMA FİLTRE SİSTEMLERİ üretmeye başlamıştır.2007 yılında Çekilir V tipi PİSTONLU GOBLİ DİSKARO üretimine başlayan firmamız kendine has full çentikli modeliyle kullanıcısına kullanışlı yeni bir model sunmuştur.

Ayrıca; mekanik NOHUT-FASÜLYE-MISIR ekim mibzerleri,hidrolik kumandalı traktör traktör arka VİNÇLERİ ve hidrolik traktör arkası KEPÇE imalatlarını da yapan firmamız ‘’KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ön planda tutarak ‘’HİZMETTE KALİTE,KALİTEDE İSTİKRAR’’ anlayış ve sloganıyla yoluna devam edip değerli dost ve müşterilerimizle beraber TÜRKİYE’ye ve TÜRK ÇİFTÇİSİNE hizmet edecektir.