Çapar Makina - Kimdir

Hayvancılık Makinaları | Süt Sağma Makinaları İmalatı

Çapar, 1979 yılında Kayseri şehir merkezinde bulunan tesislerinde, Türkiye’de ilk defa Süt Sağım Makinesi üretimine başlamıştır. Firmamız 1986 yılında, günümüzde de faaliyetlerine devam ettiği Organize Sanayi Bölgesindeki, 7000 metrekare kapalı ve 3000 metrekare açık alana sahip tesislerine taşınmıştır. 

Türkiye’de ve Dünya’nın çeşitli bölgelerinde çalışan yüz binlerce makine ve sağım ünitesine sahip firmamız, kalitesinden ve marka güvenilirliğinden taviz vermeden, üretim teknolojisini sürekli geliştirerek, süt üreticilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Bu kalitenin kontrolü ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak amacıyla TSE ISO 9001 belgesine sahibiz.

Mevcut tesislerindeki altyapı ve üretim teknolojisini sürekli yenileyen firmamız, 3 adet CNC dik işlem merkezi, 1 adet 4 eksen CNC yatay işlem merkezi, 4 adet CNC torna ve 5 adet universal tornalı güçlü talaşlı imalat tesisi ile kendi kalıplarını ve çeşitli ebatlarda vakum pompalarını üretmektedir. 

Kalite Politikamız

Yasal Mevzuata Uygun Hareket Ederek, Kalite Yönetim Sistemi Gereklerini Yerine Getirerek,Üretim Standardı Olarak Müşteri Memnuniyetini Referans Alıp, Personel Ve Bayi –Müşteri Memnuniyetini Kontrol Ederek, Sürekli İyileştirme Ve Gelişmeyi Sağlamaktır.

Vizyonumuz

Süt Sağım Makinesi ve Sabit Sağım Sistemleri sektöründe, Türk Çiftçisinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, daha ileri teknoloji ve kaliteye sahip Süt Sağma Makinesi ve Sabit Sağım Sistemleri imalatında Dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmaktır.

Misyonumuz

Türk halkının hakkı olan daha kaliteli sütün, Türk Çiftçisi tarafından üretimini sağlamak için, yüksek teknolojiye dayalı olarak yurt içi ve yurt dışında;

Araştırmak
Tasarım Yapmak
Geliştirmek
Üretmek