Hayek Makina - Kimdir

Büyükbaş Hayvan Ekipmanları İmalatı Ve Satışı

HAYEK MAKİNA İNŞ. HAYVAN EKİPMANLARI HAYVANCILIK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 1987 yılında bireysel döküm hayvan suluğu ile, büyükbaş hayvan ekipmanları imalatı sektörüne adım atmış olan Hayek Makina ,sektörün ilklerinden olmanın yanısıra Türkiyede bu sektörün oluşmasına ve yaygınlaşmasına öncülük yapmıştır. 1994 yılında da ürün yelpazemizi genişleterek .yemkilidi,durak demiri,gübre sıyırıcı, gübre karıştırıcı,otomatik kaşağı,tırnak bakım sehbası gibi ürünleride besicilik ve süt inekçiliği yapan üreticilerin hizmetine sunmuştur.Bunun yanısıra çiftlik projelendirmeleri,danışmanlık ve taşeronluk hizmetide sunarak üreticilerin daha bilinçli ve daha verimli hayvancılık yapmalarına yardımcı olmaktadır..

2010 yılında küçük baş hayvancılık ekipmanları imalatınıda faliyet alanımıza dahil ederek çeşitli ürünler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz..

Hayek Makina, olarak biz yenilikçi anlayışımız ile sektöründe ‘’takip eden değil’’, ‘’takip edilen’’bir firma olarak ,26 yılın vermiş olduğu tecrübe ,güven ve kaliteli ürün üretme esasına dayanarak emin adımlarla gelişerek yolumuza devam etmekteyiz. ..