Hasdem Makina - Kimdir

Delik Delme Makinaları | Pvc Kenar Bant Yapıştırma Makinaları İmalatı Ve Satışı

Firma Profili

1992 yılında faaliyete başlayan firmamız seri imalat ve parakende satış departmanıyla, sayın müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Üretimimizi 2250 m2 alana sahip fabrikamızda gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda Ankara'da 800 m2 satış mağazamızda deneyimli personelimiz ile makine sektöründe daima kaliteli ürün imalatı ve satışını yapma anlayışı ile çalışmaktayız.

Mobilya üreticilerinin güveni ile sektörümüzde lider konumda olmayı hedefliyoruz.  CE ürün işaretlememiz ile birlikte dünyanın her yerinde kalitesi onaylanmış ürünlerimizi kullanıma hazır sunmaktayız. Her zaman EN İYİ ÜRÜN - YÜKSEK KALİTE sloganı ile çalışmaktayız.

Satış mağazamızda sektörde marka olmuş firmaların ürünlerini de pazarlamaktayız. Hedefimiz makine kullanıcılarına hem kendi imalat grubumuzu hem de pazarlamasını yapmış olduğumuz firmaların ürün gruplarını en iyi şekilde tanıtmak ve en kaliteli şekilde hizmet etmektir.

Misyonumuz imalat sektöründe delik delme makinaları, pvc kenar bant yapıştırma makinaları ve üretimini yapmakta olduğumuz daha bir çok ürün ile yurt içinde ve yurt dışında daha da iyi bir pazar oluşturmaktadır. Şu anda üretimimizin %85'lik dilimini yurt dışına ihraç etmekteyiz.

İç piyasadaki kullanılan ürünlerimiz yurt dışındaki ürünlerle rekabet halindedir. Tüm mobilya sektörüne bizi seçtikleri için teşekkürler.

Misyonumuz

Sektöründe 21 yılı aşkın tecrübenin verdiği güvenle Dürüstlük, Güvenilirlik ve Kaliteyi kendisine ilke edinerek ürettiği ürünleri dünyanın dört bir tarafına kusursuz müşteri memnuniyeti ve düşük maliyet ile gönderen, bu şekilde ihracat oranını sürekli arttırarak

Makina İmalatı Sektöründe Ulusal ekonomisine katkı sağlayan Hasdem markasını tüm dünya ülkelerine sektöründe lider ve yenilikçi bir firma olarak dürüstlük, güvenilirlik, kalite ve ekonomik fiyatlarla bütünleştirmiş, Sahip olduğu ilkelerinden vazgeçmeyen, Başarılı teknik kadrosuyla oluşturduğu marka ve garantisi ile siz müşterilerinin sürekli yanında bulunan lider bir firma olarak tanıtmak.

Vizyonumuz

Makina imalatında dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, araştırma ve geliştirme çalışmalarımıza her geçen gün hız vererek ürün çeşitliliğimizi arttırmak ve verimlilik arttırma çalışmalarımızı sürekli kılmak, Siz müşterilerimizin istedikleri özel ürün taleplerine daha kısa sürede cevap verebilmek, Sektörümüze yeni teknolojiler sunmak, Hem teknolojimiz hem de ürün estetiğimizle

Hasdem markasını sektörde aranan seçkin bir marka haline getirmek, Ürün kalitemiz ve yüksek iş ahlakımızla müşterilerilerimizin ihtiyaçlarını en uygun fiyat, kalite ve zamanda sağlamak için çalışmalarımızı koordine etmek, Teknik personelimizi eğitimlerle destekleyerek sizleri; dürüstlük, güvenilirlik ve kalite ile tanıştırmak, Makina İmalatı sektöründe öncü bir kuruluş haline gelmek.

- Piyasaları oluşturan müşteri ihtiyaçları tarafından dile getirilen çözümleri tasarlamak.
- En uygun fiyat - performans oranını başarmak.
- Araştırmayla teknoloji oluşturmak.
- Teknoloji liderleriyle teması sürdürmek. Müşteri tatmini sağlamak.