GKMS - Kimdir

Zeytin Ve Sebze İşleme Makinaları İmalatı

GKMS ; müşterilerine entegre hizmet vermek amacıyla 1970 yılında Bursa şehir merkezinde kurulmuş olup şu anda Bursa Küçük Sanayi Sitesi’nde 1000 m2 kapalı alan üzerinde yer almaktadır.

Gıda ürünleri işleme alanında kalitesinden ödün vermeden gıda sektörüne hizmet sunan G.K.M.S ; gıda makineleri üretimindeki birikimini,alt yapısını ,kusursuz hizmet anlayışını uzman kadrosunun yaratıcı teknik bilgileri ile bütünleştirerek şeffaflık,kalite ve güven ilkelerinin ışığında tüm bilgi kaynaklarını verimli şekilde kullanarak ve en uygun maliyette kaliteli servisi ile hizmet verir.
G.K.M.S iç piyasada Türkiye genelinde hizmet vermekte ve iç Pazar üretimi her geçen gün büyüyerek devam etmektedir.Ülke genelinde tesis ettiği 120 seçkin işletme ithalat ve ihracat yapmaktadır. Globalleşen dünyamızın uluslararası pazarında G.K.M.S ; vizyonu ,misyonu, ilkeleri,şirket kültürü ,kalite anlayışı ve uzman kadrosuyla bütünsel olarak ve en son teknolojileri kullanarak yerini almıştır ve hedefi var olduğu dış pazarda daha fazla yer edinmektir. Ürdün,Suriye,Lübnan,İsrail, Romanya, Mısır ……… gibi ülkelere makine ihracatı gerçekleştirir.
Türkiye genelinde ve dış pazarda çalışmış olduğu tüm firmalar HACCP (Gıda Hijyen) standartları içeriğinde faaliyet gösteren işletmelerdir. Gıda üretimi yapılan işletmelerde %100 HACCP koşullar en önde tutulan ilkelerden biridir. Kaliteli üretim yapabilmek ve HACCP koşullarını sağlamak içinde ürünlerin işlendiği gıda makine parkurlarının kalitesi ve kullanıldığı malzeme ön plana çıkmaktadır.

MİSYONU

Konusundaki gelişmelerin ve yeniliklerin ilk uygulayıcısı olmanın ötesinde yaratıcısı olmak.Bunun için gerekli olan teknılojileri kullanarak,müşterilerinin gereksinimlerine, beklentilerinin ötesinde bütünsel çözümler üretmek.

İLKELERİ

Verimliliği sürekli sağlayarak üretkenliklerini arttırmak
Verdiği sözlere bağlı kalmanın,en büyük kazanç olduğunu bilir.
Üretici ve müşteri bağlılığını ön planda tutar.
Kendini müşterinin yerine koyar,gereksinimleri önceden belirler.
Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimser,yayılmasını sağlar yaptığı işi her zaman sorgulayan ,işini ve üretimini benimseyip “maksimum kalite “ felsefesi ile çıtasını sürekli yükselten sektöründe liderliği temsil eder.