Özdemir Makine Matbaa - Kimdir

Matbaa Makinaları, Ambalaj Makinaları, Baskı Makinaları, Kağıt Kesim Makinaları, Selefon Makinaları, Etiket Kesim Makinaları, Kapak Kapatma Makinaları Pazarlama ve Satışı

Özdemir Makina

Özdemir Makina, her türlü ikinci el matbaa makinaları alım satımı için Türkiye'de ve yurt dışında hizmet vermektedir. Aynı zamanda Gümrük Müşaviri olan Murat Özdemir ve Çalışanlarının 20 yıldır matbaacılara ve makinacılara sağlamış olduğu lojistik destek ve tecrübesiyle binlerce matbaa makinasını Türkiye pazarına kazandırmanın gururunu yaşamaktayız.

Özdemir Makina, Matbaa Makinaları, Ambalaj Makinaları, Selefon Makinaları, Kağıt Kesim Makinaları pazarlama ve satışı yapmaktadır.

Merkezi Istanbul Topkapı'da bulunan ve Bağcılar Yüzyılda showroomu hizmet vermekte olan Firmamız, değerli müşterilerilerine matbaa makinası alım, satımı hususunda, zamanında, sorunsuz ve güvenilir hizmet vermektedir. 

Ayrıca, leasing ve vadeli akreditif kolaylıkları sağlayıp, kendi ekip ve montörlerimizle Güneşlide bulunan 1000m2lik depomuzda makinaların temizlik, bakım ve montajını yapararak müşterilerimize makinlarını eksiksiz teslim etmekteyiz. 

Hizmetlerimiz

- Müşterilerimizi en doğru yatırım için yönlendirmek 

- Makinaları resimleri ve görüntüleri sunarak tanıtmak, gerekirse bulundukları yerde göstermek. 

- Makinaların ithali için, özel ithal izni, yatırım teşvik belgesi gibi belgelerin gerektiğinde alınmasını sağlamak 

- Makinaların nakliye, nakliye sigortası, gümrüklemesini yapmak ve adrese teslimini sağlamak. 

- Konularında tecrübeli olan genç ve dinamik kadromuzla ve çözüm ortaklarımızla makinaların demontajını ve montajını yapmak. 

- Müşterilerimizi devletin sunmakta olduğu yatırım teşvik kriterlerine uygun yatırım yapmaları hususunda yönlendirmek 

- Müşterilerimize iletişim halinde olduğumuz leasing ve finansal kurumlara yönlendirerek en uygun ödeme koşullarını sunmaktır. 

- Ayrıca 2014 yılından itibaren dgm firmasının distrübitörlüğünü alarak tabaka kesim, kutu yapıştırma, sıcak yaldız makinaları ve sıvama makinaları başta olmak üzere ambalaj baskı sonrasında kaliteli makinalarla ekonomik çözümler üretmektedir.

VİZYONUMUZ

Önce hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı eksiksiz ve kesintisiz hizmet sağlamak.

MİSYONUMUZ

Uzman deneyimli kadromuz ve çözüm ortaklarımız ile koordineli çalışarak müşterilerimizi kendi durumlarına en uygun olan yatırımlara yönlendirmek, yapacakları yatırım için yürürlükteki teşvik ve vergi avantajlarından faydalanmalarını sağlamak, iletişim içerisinde olduğumuz leasing firmaları ve finansal kurumlar sayesinde en uygun ödeme olanaklarını sunmak, yapacakları yatırımı kanun ve yönetmelikler çerçevesinde lojistik hizmetler de dahil olmak üzere anahtar teslim sunmaktır.