Ceselsan Makina - Kimdir

Kuruyemiş Makinaları İmalatı Ve Satışı

Kurucunun Mesajı

Ceselsan Makina Sanayi Tic. A.Ş., tüm yaş meyve ve sebze kurutma, kuruyemiş kavurma fırınları sektöründe makine ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kısa zamanda sektörün önde gelen firmalarına makineler imal ederek başarısını ispat etmiş, sektörde aranılan ve danışılan firma haline gelmiştir. 

Firmamız 12.000 m2 açık alan, 8000m2 kapalı alan üzerinde son derece modern teknolojiye sahip olarak kurulmuştur. 

Üretimini bünyesinde istihdam ettiği Makine Yüksek Mühendisleri, Makine Resim Konstrüksiyon Teknikerleri, Elektronik Mühendisleri, Elektrik Teknikerleri, Usta Öğretici ve alanında deneyimli uzman kadrosuyla gerçekleştirmekte, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle, sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaktadır. 

Firmamızın bu başarıya ulaşmasındaki en büyük etken, sektörün sorunlarını çok yakın takip ederek çözümler üretmesidir. 

Gıda sektöründe hizmet veren firmaların sorunları arasında en önemlileri; ürünlerdeki aroma kayıpları, enerjideki yüksek tüketim, kapasitedeki düşüklük, aşırı işçilik kaybı ve hijyen olmayan makine ekipmanlarıdır. 

Firmamız AR-GE departmanıyla dünyadaki son gelişmeleri takip etmekte, fizibıl olan sonuçları Türk teknolojisiyle harmanlayıp yeni ürünleri ve çözümleri sektöre sunmaktadır. 

Peki... Bu çıkan sonuçlar sektördeki firmalara neler kazandırmaktadır? 

En az enerji tüketimi ile homojen kavurma sağlayarak ürünün aroması muhafaza edilmekte, böylece raf ömrü uzatılmakta, dünya gıda tüzüğüne uygun ve hijyenik bir ortam sağlanmakta, makinaların birbirine akuplesi ile işçilik kaybı önlenmekte ve firmamız tamamen AISI 304 Cr-ni paslanmaz çelik gövdeli fırınlar ve ekipmanları üreterek gıda sektörünün sorunlarını en ince detayına kadar çözmektedir. 

İlkemiz; Türk Makinacılık ve Mühendislik anlayışını dünya pazarında tanıtmak, Türk Gıda Sektörünün dünya gıda kodeksine uygun (HACCP) ve hijyen mamüller üreterek çıtasını yükseltmek, dünyaya makina satarak ülkemizden çıkan döviz kayıplarını önleyip ülkemize döviz girdisi sağlamaktır. 

Gıda sektörüne emek vermiş iş ortaklarımız; Firmamız sadece satış ve kazancı düşünmemektedir. Hedefimiz; sizlerin sorununa ortak olup sizler için çözümler üretmektir. Yeni yatırımlarınızda mutlaka bizlere danışınız. Fabrika binanızı ve makina diziliş parkurunu tecrübeli ekibimizle ücretsiz olarak projelendirelim. 

Bahsettiğimiz projelendirmeler Avrupa Birliğine Üyeliğimizin söz konusu olduğu şu günlerde zorunlu hale gelecek olan HACCP belgelerinde sizlere kolaylıklar sunacak, hiçbir tadilat gerektirmeden vakit ve nakit tasarrufu sağlayacaktır. 

ISO 9001-2000 & CE & TSEK belgelerini alan firmamız üretimini Avrupa standartlarında gerçekleştirmekte, kalitesinden hiçbir ödün vermeden sizlerin hizmetine sunmaktadır. 

Sektördeki sorunlarınıza çözüm, katkıda bulunabilmek, öneriler getirmek ve çalışmak dileğiyle... 

Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.

Kalite Politikalarımız:

Kaliteli, güvenilir ürün ve zamanında teslimat.
Ürünlerin, çalışanların ve çalışma ortamının verimliliğinin artırılması.
Müşterilerin, çalışanların ve toplumun; ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması.
Güvenilir ve uzun vadede dayanıklı ürünler.
Düşük bakım ve onarım masrafları, asgari yakıt tüketimi.

Kalite Hedeflerimiz:

Kurumsal ve teknolojik yenilikler yapmak.
Maliyetleri düşürmek.
Ürün güvenliğini sürekli kılmak.
Müşteri memnuniyetini artırmak.
Birlikte gelişme kültürü geliştirmek.