Uğur Makine - Kimdir

Gıda Makineleri, Tavlama Makinesi, Mısır İşleme Makinesi, Toz Siklonu, Taş Ayırma Makinesi, Kepek Fırçası, Çeltik Eleği, Karosel Paketleme Makineleri, Yem Kırma Makinesi, Yağlama Tamburu İmalatı ve Satışı

Uğur Makine Hakkında

Uğur Makine, endüstriyel hayatına 1955 yılında Çorum’da 600 m² alanda başlamış olup, yıllar içerisinde yükselen bir grafikle gelişmiş sanayi ülkeleri de dahil olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmıştır.

Uğur Makine, Tahıl Makineleri, Taş Ayırma Makineleri, Tavlama Makineleri imalatı ve satışı yapmaktadır.

Üretim alanını da büyüten Uğur Makine şuan 18.500 m² kapalı alana sahip yeni üretim yerinde her zaman amaçladığı gibi teknolojisini geliştirerek, en iyi makineleri üretmeye devam etmektedir. Dünyadaki en büyük gücün çalışanlarıyla bir aile olmak olduğunu bilen firmamız, kurumsal değerlerine bağlı yenilikçi çalışmalarını, yılların verdiği mühendislik deneyimi ile harmanlayarak anahtar teslim fabrikalar kurmaktadır.

Yaşam kaynağının müşteriler olduğu bilincinde olan Uğur Makine kalite yoluyla müşterilerinin güvenini kazanmak, ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde tespit ederek, sunduğu ürünlerle müşterilerinin tatminini sağlamaktadır. Uğur Makine günden güne değişen, sınırları kalkan bu dünyada sadece Türkiye’nin değil dünyanın tercih ettiği markalardan biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.