Çonaylar - Kimdir

İnşaat Makinaları İmalat Ve Satışı

 1969 yılında Bayrampaşa merkezli olarak kurulan Çonaylar Ltd.Şti. , redüktör üretimi ile başlayan yolculuğuna, bu konuda kazandığı birikimi ve tecrübesini katarak inşaat makinaları sektöründe Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olarak Avcılar merkezli fabrikasında üretimine tüm hızıyla devam etmektedir.

Uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerini kullanarak , önceliği olan kalite anlayışı ile üretim yapan firmamız , Türkiye’de ileri gelen inşaat makinaları üreticisi olmuş ve ismini  markalaştırmıştır.

Daima daha ileriye gitmeyi, daha kaliteliye ulaşabilmeyi hedef edinen firmamız teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmektedir.Tüm bu teknolojik yeniliklerin ışığında , modern teknolojiye sahip ülkelere eşdeğer düzeyde olan üretimimiz, 10,000 m2 açık - 4.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu olan  fabrikamızda gerçekleşmektedir.

Kuruluşumuzdan bu yana, hedeflerimizden ve kalitemizden ödün vermeyerek , yurt içinde gün geçtikçe yayılan bayi ağımız ve yurtdışına yaptığımız ihracatlarla ; değişen teknolojik yeniliklerin donanımlarımızı daha da kuvvetlendirmesiyle ve bu sayede bünyemize kattığımız yepyeni dünya standartlarındaki ürünlerimizle, Türkiye’de üretim yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Vizyonumuz

Güçlü ve saygın bir geçmişe sahip olan Çonaylar İnşaat Makinaları Bu dev ve zorlu endüstri bölgesinde öncü rol üstlenip, gerçekleşirdiği ilk projeden bugüne kaliteli hizmet anlayışını temel ölçü alarak kendisine amaç edinmiştir.

Misyonumuz

Bu güne dek edindiğimiz deneyim ve bilgi birikimini; işbirliği içerisinde olduğumuz çevreler ile çalıştığımız ve yaşadığımız ortamlarda mümkün olan en yüksek faydayı yaratmak üzere kullanmak. Her türlü faaliyetimizde; müşteri odaklılık, güven, farklılık, öncülük, sürekli gelişim, yasalar ve etik değerlere uyum prensiplerinden ödün vermeksizin bugün olduğu gibi yarın da tamamladığımız işler ve Çonaylar markasıyla gurur duyabilmek..