Öz-San Makina - Kimdir

Özel Tasarım Makineleri | Hidrolik Presler Ve Eksantrik Pres İmalatı

Öz-san Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1974 yılında Kayseri'de kurulmuştur. Ve halen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde üretimine devam etmekte olan bir firmadır. Kurulduğu günden bu yana özel tasarım makineleri, hidrolik presler ve eksantrik pres imalatı yapılmaktadır. 40 yılın verdiği deneyim ile kalite ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutarak, teknolojinin getirdiği yenilikleri de kullanarak imalatını sürdürmektedir.
Firmamız özellikle Eksantrik Pres üretimi üzerine uzmanlaşmıştır. Öz-san Makina üretmiş olduğu makine ve ekipmanları  CE (Avrupa Emniyet Kurallarına Uyumlu) belgesini bünyesinde bulundurarak üretimini sürdürmektedir.
Fabrikamız 10.000 metrekare alana kurulmuş olup geniş kapsamlı makine parkına sahiptir. Eğitimli ve kalifiye elemanlarıyla Türkiye'deki lider üreticilerdendir. Üretimimizde olan makinelerin kalitesi her zaman ön planda tutularak yurt içi ve yurt dışına hizmet sunmaktayız.

Politikamız

Öz-san Makina olarak biz,
Müşterilerimizin güvenilir çözüm ortağı olmayı hedefleriz,
Çalışanlarımıza değer veririz,
Geleceğimizin eğitimli ve bilgili insanlara sahip olmaktan ve onları geliştirmekten geçtiğine inanırız,
Müşterilerimiz ve çalışanlarımız ile olan tüm ilişkilerimizde dürüstlüğü ön planda tutarız,
Çağdaş iş akışını ve teknolojik yenilikleri uygularız,
Yasalara, çevreye saygılıyız ve sosyal sorumluluklarımızın sahibiyiz,
Öz-san Makina, bir güven müessesi olduğunu biliriz ve ona göre davranırız.

Misyon

Öz-San Makina olarak üstlenmiş olduğumuz misyon; standardı yüksek, kaliteli hizmet vererek faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde söz sahibi olmak, insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere karşı sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Bu doğrultuda hedefimiz; 50 yıla  yakın süredir gelişiminin ve değişiminin hem tanığı hem de parçası olduğumuz Türkiye’yle beraber geleceğe doğru daha da büyüyerek ilerlemektir.

Vizyon

Üstlendiği görevlerde farklılıklar yaratarak kalıcı eserler yaratma hedefi ile kalite ve uygulama süresi açısından üstün başarı ile yürüten bir işletme olma özelliğimizi korurken, çağdaş ve modern Türkiye için ülkemiz ekonomisine katkımızı sürekli olarak arttırmaktayız,
Öz-San Makina olarak verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen Türkiye'nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz,
Geleceğimizi bugünden şekillendiriyoruz. Varlık nedenimiz olan müşterilerimize güvenli yapılar, mekânlar ve karlı yatırım fırsatları yaratmaktayız,
Dünya ve ülke çapında öncü, girişimcilik ruhu taşıyan, ilk ve örnek olma özelliği taşıyan tasarımlar ışığında geliştirdiğimiz projeler ile ülkemizin önemli mihenk taşı mimari yapıtlarını inşa etme bilinci ve sorumluluğunu taşımaktayız.