Makro Makina - Kimdir

Pet Şişirme Makinaları | Paketleme Makinaları | Mobilya Üretim Sistemleri | Konveyörler | Kablo Makinaları İmalatı Ve Satışı

Makro Makina Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd. Şti.

  20 yıllık makina imalatı ile ilgili tecrübe ve birikimlerini sanayicimize aktarmak ve onlarn ihtiyaçlarına cevap vermek üzere makina imalat sektöründe lider firma olarak yıllardır yeniliklerin öncüsü olmuştur.

"Güvenilir olmanın inanılır olmaktan geçtiğine inanan" Makro Makina kendi sektöründe başarılı çalışmaları ile hızla gelişen ve büyüyen bir yapıdadır.Halen Kayseri Organize San. Böl. de, 3.800 m2 kapalı, 2.000 m2 açık alanda, 8 mühendis, 14 makina ve elektrik teknikeri, 18 makina imalat ve montaj elemanı ile birlikte makina üretimini inançla ve başarıyla sürdürmektedir.

Makro makina 2008 yılı itibariyle atılımcı ve yenilikçi projeleri sayesinde, büyüyen dünya pazarında bir marka olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir.Firmamız, bünyesinde yaptığı Ar-Ge çalışmaları ve gelişen teknolojiyi kullanarak oluşturduğu pratik ve ekonomik çözümlerle müşterilerimizin talepleri doğrultusunda gelişen istek ve sorunlarına toplam kalite anlayışını katarak, en iyi çözüm ortağı olmayı kanıtlamıştır ve kanıtlamaya devam etmektedir.

Makro makina sizlerden aldığı büyük güç ve destekle her zaman kaliteli üretimi ve hizmette devamlılığı esas alarak siz sayın müşterilerimize hizmet etmeyi kendisine ilke etmiş bir çözüm ortağı olmaya devam edecektir.