Meka Beton Santralleri - Kimdir

Meka Beton Santralleri | Beton Mikserleri İmalatı Ve Satışı

MEKA 1987’den beri agrega ve beton endüstrisine hizmet vermenin gururunu taşımaktadır. MEKA tecrübesiyle ürettiği Kırma Eleme tesisi ve Beton santralleri ile, kullanıcılarının gerçek dünyada ki beklentilerini karşılamak için çözümler tasarlamaktadır. MEKA sadece makine tedarik etmez; MEKA çözümler yaratır. MEKA’nın her bir Beton Santrali ya da Kırma & Eleme Ünitesi, 30 yıllık tam bir adanmışlığın sonucudur. Her bir detayında, işte bu yüzden bilgi ve özveri vardır.

NE SUNUYORUZ ?

Betona yönelik Çözümleri;Sabit, Mobil, Kompakt ve Konteyner tip Beton Santralleri ve Beton Yol Çözümleri, RCC ve ön dökümlü Beton uygulamaları,Geri Dönüşüm Sistemleri ve Fiber Dozajlama Ekipmanlarını üretmekteyiz. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre özel projeler de tasarlanabilmektedir.

Kırma ve Eleme Çözümleri, kullanıcıların özel gereksinimleri dikkate alınarak tasarlanan geniş yelpazede besleyiciler, kırıcılar, elekler ve yıkama sistemlerini sunmaktayız. Son teknoloji kullanılarak en yüksek kalite ile üretilen ürünlerimizi ve aynı zamanda mevcut tesislere kusursuzca entegre olabilen yedek parçalarını sunmaktayız.

GÜVENİLİR ORTAK

Bugün, çok önemli altyapı projelerine sunmuş olduğumuz esnek çözümlerimize geniş çapta ilgi duyan, sektöründe profesyonel, bir çok kişi için bir “Çözüm Ortağı”yız. MEKA kendini bütün ürünlerinde ve müşterilerine sunduğu hizmetlerde, satış öncesi destek sağlama konusunda, ihtiyaç analizi yaparak ve satış sonrası destekle de mükemmellik prensibine kendini adamış, böylelikle MEKA müşterileri için güvenilir bir iş ortağı olmuştur.

VİZYONUMUZ

Meka Beton Santralleri, müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için AR-GE faaliyetlerine önem veren, güçlü proje ve imalat alt yapısı olan, çok büyük bilgi birikimine sahiptir. Müşteri odaklı çalışan firmamızın en büyük hedefi müşteri memnuniyetidir. Dünyanın her noktasına ulaşabilen Meka Beton Santralleri, yurt dışı pazar payını sürekli artırmakta, rekabet gücünü Türkiye lehine çevirmektedir. Yıllık 200 adet beton santrali üretme kapasitesine sahip olan Meka, önümüzdeki 5 yıl içinde 500 adet kapasiteye ulaşarak, dünya firması olma yolundaki vizyonunu kararlılıkla yürütecektir.

MİSYONUMUZ

Müşterilerilerimize daha fonksiyonel ve avantajlı beton santralleri sunabilmek amacıyla "kaliteli ürün". 
Tam memnuniyet hedefleyen müşteri odaklı gelişme stratejisi.
Beton santrali üretiminde uzman kadromuzla müşterilere özel çözümler sunmak.

GÜÇLÜ REFERANSLAR

Sağlamlık, yalnızca MEKA Kalitesinin farklı bir özelliği değil, aynı zamanda daha en başından bu yana MEKA’nın üretim felsefesi olmuştur. MEKA zorlu doğa koşullarında, yüksek sıcaklıklarda, uzun ve sürekli çalışma, yüksek dinamik gerilimlerde son derece güvenilir olduğunu ispat etmiştir. İşte bu yüzden MEKA dünyadaki İnşaat ve Çimento Endüstrisinin önderleri olan Hochtief, Fluor, Enka, Strabag, LafargeHolcim, Cemex, and Heidelberg Cement gibi firmalar tarafından tercih edilen tedarikçilerinden biridir. Ve bizim markamız ve “Profesyonellerin Tercihi” olarak tanınmaktadır.
Kaliteden taviz vermeden, müşterilerimizle ve tedarikçilerimizle güvene dayalı uzun süreli ve kalıcı ilişkiler geliştirmektir.